Ce salarii au cei șapte internaționali români din Serie A

România este reprezentată în Serie A de șapte internaționali români. Potrivit datelor publicate de jurnaliștii de la cotidianul Gazzetta dello Sport, salariile anuale ale fotbaliștilor români care evoluează într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume variază de la 150 de mii de euro până la 1,2 milioane de euro.

Astfel, veteranii Ștefan Radu de la Lazio Roma și Ciprian Tătărușanu de la AC Milan au câte 1,2 milioane de euro anual. Pe locul trei în clasamentul câștigurilor obținute de românii din Serie A se află Ionuț Radu de la Inter Milano cu un salariu de un milion de euro anual.

Același salariu îl are și Răzvan Marin, împrumutat de Ajax Amsterdam la Cagliari în această vară. Un alt veteran, Vlad Chiricheș, este remunerat cu 800.000 de euro pe an la Sassuolo.

Valentin Mihăilă, proaspăt transferat la AC Parma, încasează 450.000 de euro, în timp ce Denis Drăguș, împrumutat de Standard Liege la Crotone, are cel mai mic salariu dintre internaționalii români prezenți în Serie A, 150.000 de euro anual.

Sursa foto: sport