Ce salariu încasează Nelu Tătaru. Indemnizația lunară încasată de ministrul Sănătății este uriașă

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății din Guvernul Orban, are 48 de ani și a preluat portofoliul în data de 26 martie 2020. Până în luna decembrie a anului trecut, Tătaru era secretar de stat al Ministerului Sănătății.

Nelu Tătaru a fost propus de premierul Ludovic Orban, în plină pandemie de coronavirus, ca ministru al Sănătății, după ce Victor Costache a demisionat. Ulterior s-au făcut numeroase speculații pe tema salariului primit de Nelu Tătaru. Potrivit ultimelor declarații de avere, acesta ar primi lunar peste 15.000 lei, cu o indemnizație destul de mare, scrie impact.ro.

De asemenea, conform declarației sale de avere, Nelu Tătaru deține două imobile, unul în București , de 97 de metri pătrați, și unul în Iași. Nelu Tătaru are 3 conturi curente, Două în lei, în valoare de 151.840,71 și respectiv 139.209,22. De asemenea, are unul în euro-, de 5.456 de euro.

Rodica Tătaru, soția ministrului Sănătății, deține farmacia Crataegus Pharma, din Huși, farmacie care, numai în luna aprilie a anunțat un profit de aproximativ 70 de mii de euro.

Sursa foto: gandul