Ce sanctiune a primit INFIRMIERA care s-a POZAT PE PATUL DE SPITAL cu GABRIEL COTABITA

Dupa incidentul de la Spitalul Floreasca din Capitala, cand, la jumatatea lui iulie, o INFIRMIERA S-A POZAT cu artistul GABRIEL COTABITA, aflat pe un pat de spital, s-a ajuns acum la final de ancheta si sanctiuni, relateaza Stirile ProTv.

Astfel, atat infirmiera care apare in fotografie, cat si COLEGA EI CARE A FACUT POZA, au ramas FARA LOC DE MUNCA. Amandoua au fost date afara in urma concluziilor comisiei de disciplina a unitatii sanitare.

CITESTE SI: A FOST FACUTA PUBLICA PRIMA IMAGINE CU GABRIEL COTABITA PE PATUL DE SPITAL – FOTO IN ARTICOL

Dupa fotografia aparuta in presa la jumatate lunii iulie, comisia de disciplina a stabilit ca in scandal sunt implicate doua infirmiere. Una, pe numele ei MARIA STANCIU, este cea care a aparut alaturi de Gabriel Cotabita in poza. Era imbracata intr-o uniforma albastra si statea lungita pe patul pacientului si il imbratisa.

Tot comisia de disciplina a spitalului Floreasca a stabilit ca poza a fost efectuata de catre o alta salariata, infirmier VIOLETA TURCU.

Fotografia a fost facuta in sectia terapie intensiva. Ancheta interna a concluzionat ca au fost incalcate principiile morale si deontologice in relatia pacient – cadru medical si nu a fost respectata demnitatea umana.

CITESTE SI: A FOST LA UN PAS DE MOARTE! CE ACTIVITATI ARE GABRIEL COTABITA DE CAND S-A EXTERNAT DIN SPITAL

Prin urmare, celor doua infirimere li s-au desfacut contractele de munca din data de 1 august, astfel ele au fost date afara de la Spitalul Floreasca.