Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie

Acestea sunt zodiile care vor ramane singure, din vina partenerului sau din vina lor.

Berbec. Sansele ca un nativ al acestei zodii sa fie parasit sunt de 40%, in mare parte fiind vina partenerului, care este posibil sa te insele. Cu toate astea, nici tu nu esti usa de biserica, asa ca nu te mira cand idila ta secreta va fi descoperita.

CITESTE SI: Zodiile care isi vor gasi iubirea de Craciun

Taur. Pasional din fire, Taurul nu prea are obiceiul de a calca stramb, asa ca despartirea ar fi cauzata de infidelitatea celuilalt. Sansele de a ramane singur sunt in acest caz de 60%.

Gemeni. Despartirea de partener in cazul Gemenilor tine foarte mult de destin. Cu 50% sanse ca asta sa se intample, separarea dintre acest nativ si partenerul sau ar sta la baza infidelitatii de ambele parti, dar si din cauza plictiselii ce ar putea dauna relatiei voastre.

Rac. Sansele ca un Rac sa fie parasit sunt putin mai mari, de 60%. Cele mai dese motive de despartire? Racul s-ar putea plictisi de relatia in care se afla, ori nu va mai suporta gelozia partenerului de viata.

Leu. Acesti nativi au sanse destul de mici de a se trezi cu bagajele facute si yala la usa schimbata, de doar 20%. Daca se va intampla asta va fi alegerea Leului, care fie a devenit prea gelos, fie si-a pierdut apetitul sexual fata de partener.

Fecioara. Si acesti nativi au sanse mici de a fi parasiti de catre parteneri. Cu 35% sanse sa se intample asta, cauza despartiri ar fi certurile dese despre parintii celui cu care locuiesti.

Balanta. Nici Balanta nu are motive prea mari de ingrijorare, cu 25% sanse de a se desparti de partener. Daca se va intampla asta va fi din cauza faptului ca relatia ar putea deveni una prea banala pentru jumatatea ei.

Scorpion. Acestor nativi li se vor da papucii rar, cu doar 15% sanse sa se intample asta. Ce ar cauza despartirea? O lipsa a apetitului sexual din partea celui cu care convietuiesti.

Sagetator. 20% sanse sunt ca cei nascuti in aceasta zodie sa fie parasiti. Singurul motiv care ar duce la asta ar fi gelozia exagerata a Sagetatorului, pe care partenerul de viata nu o mai poate tolera.

Capricorn. Infidelitatea acestui nativ ar putea sta la baza unei despartiri. Sansele ca asta sa se si intample sunt de 35%, spun astrologii.

Varsator. Acest nativ nu prea are de ce sa-si faca griji. Are o relatie stabila si sunt doar 10% sanse ca partenerul sa-i dea papucii, asta doar in conditiile in care ar calca stramb.

CITESTE SI: 3 zodii nemiloase care te saboteaza de cate ori au ocazia

Pesti. Acesti nativi au ceva motive de ingrijorare. Fie sunt infideli, fie descopera ca partenerul umbla din floare in floare, fie sunt foarte gelosi amandoi. Cert este ca au 60% sanse sa fie parasiti.

 Sursa:revistateo