Ce se întâmplă când un telescaun rămâne fără frâne! Clipe de groază într-o stațiune de ski. Video

Ce se întâmplă când un telescaun rămâne fără frâne! Clipe de groază într-o stațiune de ski din Georgia. Toți cei care au ales să se distrez pe pârtie, au ajuns la final să regrete decizia luată. Un telescaun a scăpat de sub control și a aruncat mai multe persoane în aer, ca pe niște păpuși.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante! Telescaunul se pare că a rămas fără frâne și  a aruncat efectiv oamenii în aer. Tot incidentul a fost filmat de turiștii aflați pe pârtie. Deși au încercat să îi ajute pe ceilalți, a fost în zadar.

Mai mulți schiori au fost aruncați pur și simplu din telescaun, în timp ce coborau. Din video se vede cum oamenii întră în panică, iar unii dintre ei sar singuri din telescaunul aflat la o înălțime destul de mare.

Totul s-a petrecut într-o stațiune din Georgia. Mai mult de 10 persoane au ajuns la spital, iar o femeie gravidă din Suedia și un turist din Ucraina au fost răniți grav. Reprezentanții pârtiei din Gudauri au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii acestui accident.

Sursa video: youtube