Ce SECRETE SEXUALE are fiecare ZODIE

Fiecare zodie are SECRETE SEXUALE si DORINTE ASCUNSE in dormitor. Nativii fiecarui semn zodiacal sau anumite fantezii si dorinte pe care se sfiesc sa le spuna partenerului. In continuare, va vom arata ce SECRETE SEXUALE ale fiecare zodie.

SECRETE SEXUALE – BERBEC

Acestui nativ ii place mereu sa fie in centrul atentiei, asa ca trateaza-l ca pe un trofeu atunci cand ajungi cu el in dormitor. Mandreste-te cu el si lauda-i performantele sexuale. Altfel, vei stinge lumina pentru a te baga la somn, nu pentru a petrece o noapte de neuitat.

SECRETE SEXUALE – TAUR

Rasfatul. Acesta este cuvantul magic atunci cand vine vorba de acesti nativi. Pentru ca sunt adevarati amanti, le place sa fie tratati regeste, cu mese pe masura, atmosfera luxurianta, mangaieri de tot felul. Nu uita, dupa fapta si rasplata!

SECRETE SEXUALE – GEMENI

Pentru ca sunt maestri intr-ale flirtului, acestor nativi le place mai mult sa incite decat sexul in sine. Vei ajunge destul de greu in patul lor si te vei mentine si mai greu, caci le place foarte mult sa experimenteze, drept pentru care trebuie sa aduci mereu ceva nou in dormitor.

SECRETE SEXUALE – RAC

Oricine stie ca Racul este foarte emotiv, motiv pentru care au mereu nevoie de reasigurari ca totul este ok. Vor in acelasi timp contact fizic, dar nu unul salbatic, ci mai degraba romantic, incarcat de afectiune. Tine-te mereu de cuvant daca vrei sa ajungi in patul acestui nativ.

SECRETE SEXUALE – LEU

Daca vorbim de un barbat, spune-i mereu cat de priceput este, mai ales la a face bani. Complimenteaza-l cu fiecare ocazia si va fi al tau pe veci. Femeia Leu se cucereste cu gesturi costisitoare, asa ca un buchet de flori sau o declaratie de dragoste nu va fi nici pe departe de ajuns.

SECRETE SEXUALE – FECIOARA

Pentru ca sunt obsedate de control, Fecioarele isi vor construi propriul imperiu, iar tu vei ajunge cu greu sa conduci alaturi de ea. Arata-i ca esti o persoana serioasa si muncitoare, in loc sa canti ca greierele toata vara. Nesiguranta financiara si emotionala a partenerului le va face sa caute un alt pretendent la tron.

SECRETE SEXUALE – BALANTA

Pentru ca le place sa faca mereu prima miscare, lasa-le sa ia initiativa, cel putin pentru inceput. Poti incerca diferite jocuri, prin care tu esti vanatul, iar Balanta joaca rolul vanatorului. Ai grija la comportamentul acestui nativ, caci e mai mereu pus pe glume si cu greu iti dai seama cand vorbeste serios.

SECRETE SEXUALE – SCORPION

Pe cat sunt de pasionali, pe atat de gelosi si complicati. De cele mai multe ori aleg sa stea cu un partener doar pentru ca este ravnit si de altcineva. Cu alte cuvinte, cheia de a ajunge in pat cu acest nativ e simpla: spune-i ca te asteapta altcineva si ca nu poti petrece prea mult timp cu el.

SECRETE SEXUALE – SAGETATOR

Sunt iubitori ai bunului gust, asa ca ii poti impresiona printr-un parfum scump ori o bautura fina. Nu incerca sa-l manipulezi in vreun fel, ori sa dai impresia sa tu esti cel care detine controlul, caci vei ramane fara Sagetator. Ii plac mult calatoriile, asa ca vorbiti despre planurile pentru concediu sau fa-i o surpriza si mergeti intr-un loc deosebit.

SECRETE SEXUALE – CAPRICORN

Pentru a intra in gratiile Capricornului trebuie sa-i sari intai in ajutor. Fie ca ii oferi o idee salvatoare, ori il ajuti cu treburile casei, Capricornul va raspunde cu afectiue, iar asta stim cu totii unde duce.

SECRETE SEXUALE – VARSATOR

Inainte de sex, Varsatorul are nevoie de un partener care sa-l asculte si sa-l consoleze, fara sa-l critice pentru greselile pe care le-a facut. Pentru ca ii place sa vorbeasca destul de mult despre el, incurajeaza-l sa-ti spuna tot ce are pe suflet. Abia apoi veti continua actiunea din dormitor.

SECRETE SEXUALE – PESTI

Adevarata jumatate, nativul acestei zodii simte nevoia sa imparti cu el absolut tot, inclusiv resursele financiare. In cazul in care esti de acord cu a pune totul la comun, pregateste-te sa-i spui si sa-i arati partenerul din zodia Pesti ca este cea mai importanta persoana din viata ta.

Sursa text: TEO TRANDAFIR