ORICE FEMEIE TREBUIE SA STIE ASTA! CE SIMT BARBATII IN TIMPUL ORGASMULUI

Te-ai intrebat vreodata ce simte un barbat in timpul orgasmului ? Pana la urma, este firesc sa fii curioasa, cata vreme un aer de mister pluteste intotdeauna in jurul climaxului celor doua sexe.

Anatomia orgasmului la barbati

Probabil ai auzit si tu ca barbatii ajung mult mai usor la orgasm decat femeile, fapt complet adevarat si de necontestat. Totusi, exista si reversul medaliei in acest caz: chiar daca iubitul tau termina mai usor, orgasmul lui este mult mai scurt decat al tau (3-5 secunde in medie), iar valurile de placere se concentreaza in special sub buric, nu circula in tot corpul asa cum ti se intampla tie.

CITESTE SI: Ce fac barbatii inainte de sex si femeile nu stiu

In timpul climaxului, creierul lui primeste multe informatii “euforice” de la nervii zonei genitale, milioane de receptoare minuscule pozitionate pe penis, testicule si perineu. Mesajul ajunge in partea centrala a creierului, activata si de alte senzatii placute, precum consumul unei mese copioase.

CITESTE SI: Cum poate invata o femeie un barbat sa faca sex oral

Centrul placerii odata activat este insotit de o stare temporara de pierdere a controlului si de amnezie, care dureaza insa foarte putin. Urmeaza apoi secretia abundenta de hormoni “linistitori”, precum norepinefrina, serotonina, oxitocina, vasopresina si oxidul nitric, “vinovati” cu starea lui acuta de moleseala si somnolenta.

Sursa:kfetele