CE SLABICIUNI AI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Nu exista om care sa nu aiba slabiciuni, iar multe dintre ele sunt infuentate de ziua in care te-ai nascut. Afla care sunt ale tale.

Berbec

Tie iti place sa domini, indiferent de situatia in care te afli, iar aceasta dorinta s-ar putea sa devina o problema la un moment dat. In plus, esti nerabdator si din aceasta cauza ai tendinta sa iei decizii pripite. Incearca sa analizezi lucrurile la rece si multe dintre problemele tale se vor rezolva.

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI ENERVANTE ZODII

Taur

Esti o persoana destul de rigida si nu prea iti plac schimbarile. Dragostea pentru rutina te poate face, insa, sa ratezi unele oportunitati. Ai o slabiciune pentru bani si vei lupta din greu pentru a-ti face o situatie materiala sigura.

Gemeni

Iti place sa te concentrezi la mai multe lucruri in acelasi timp, iar asta te faci sa nu fii atenta la detalii. Esti imprevizibila si urasti rutina. Ai o inteligenta extraordinara, insa iti pierzi complet ratiunea in fata gadget-urilor.

Rac

Principala ta slabiciune sunt emotiile si iti place sa le amintesti celorlalti ce ai facut pentru ei, atunci cand lucrurile nu ies cum vrei tu. Esti ranita foarte usor si iti schimbi starea de spirit de la o secunda la alta. Nimeni nu te vede astfel, insa esti foarte razbunatoare. Ai, insa, o slabiciune pentru iubire si gesturile tandre, iar o imbratisare te face sa uiti orice fapta.

Leu

Nu poti rezista complimentelor si vorbelor frumoase. Esti o femeie puternica, insa o persoana care stie sa te flateze poate obtine foarte multe de la tine.

Fecioara

Atentia ta la detalii te face sa pierzi din vedere imaginea de ansamblu. Probabil aceasta este cea mai mare slabiciune a ta, iar ceilalti vor observa asta. Esti usor de manipulat, tot ce trebuie sa faca ceilalti este sa te piarda in detalii. Cunoscuta de toata lumea este si slabiciunea ta pentru curatenie, asa ca iti dai seama ca toata lumea stie cum sa te scoata din sarite, nu

Balanta

Nu mai ai nicio putere cand ti se pun in fata mai multe optiuni. Vei fi chinuita constant de dorinta de a lua cea mai buna decizie, asa ca trebuie sa inveti sa fii mai hotarata.

Scorpion

Te implici profund in orice situatie si ai o slabiciune pentru cauzele pierdute. Iti este foarte greu sa treci peste relatiile esuate si nu prea reusesti sa iti pastrezi obiectivitatea in astfel de situatii.

Sagetator

Iti schimbi parerea si atitudinea de la o secunda la alta, iar pentru oamenii din jurul tau este destul de obositor. Slabiciunea ta cea mai mare sunt calatoriile si esti capabila de orice sa ajungi in locuri pe care nu le-ai mai vazut niciodata.

Capricorn

Esti o fire materialista si usor de impresionat, iar oamenii din jur se vor folosi de aceste slabiciuni ale tale. Iti place sa iti faci planuri pe termen lung si esti foarte interesata de obtinerea succesului profesional.

Varsator

Esti o persoana puternica si nu iti place sa recunosti ca ai gresit. Emotiile sunt cea mai mare slabiciune a ta si ai tendinta de a fugi de ele.

CITESTE SI: Top 5 zodii de SUPER FEMEI! Vezi daca esti printre ele

Pesti

Te victimizezi foarte tare si ai o dorinta permanenta de a scapa de realitate. Esti o fire naiva si ai tendinta de a te increde prea repede in oameni.

 Sursa:unica