Ce sot ti se potriveste in functie de zodie

Caracteristicile specifice fiecarei zodii ne determina sa dezvoltam relatii cu persoane nascute in anumite semne zodiacale. Astfel compatibilitatea dintre zodii este cunoscuta de aproape toata lumea. Iata ce fel de sot ti se potriveste in functie de zodie.

Berbec

Femeile Berbec sunt pline de pasiune, chiar explozive, au foarte mult de oferit, traiesc viata din plin, au nevoie permanent de noi provocari, de mici escapade. Din cauza personalitatii lor au nevoie de un sot puternic, devotat. Pentru femeile nascute in zodia Berbec exista 4 zodii cu care sunt compatibili pe termen lung Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator. Dintre toate aceste zodii Gemenii sunt parteneri ideali pentru Berbec pentru ca nu au prejudecati sexuale si pot limita tendintele dominatoare ale Berbecilor.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere

Taur

Taurul este cea mai senzuala zodie, este devotat vietii de cuplu, este un familist adevarat. Are nevoie de un partener iubitor, sensibil, care sa ofere un sentiment de stabilitate si intelegere, sa respecte deciziile fara a impune punctul lui de vedere. Pentru femeile din zodia Taur pe plan sentimental cea mai potrivita alegere ar fi barbatul nascut in Rac sau Fecioara. O a doua optiune ar fi zodia Capricorn sau Pesti. Cu Fecioara poate sa fie dragoste la prima vedere pentru ca amandoi au aceleasi principii si preocupari intelectuale. Taurul face parte dintre putinele zodii care inteleg schimbarile de dispozitie ale Racului. Impreuna pot avea o casnicie reusita pentru ca amandoi sunt sensibili, pasionali, au nevoie de siguranta si stabilitate.

Gemeni

Femeile din zodia Gemenii se pot plictisi repede, trec repede de la o stare la alta, uneori au tendinta sa trateze partenerul cu raceala si din cauza asta pot sa para lipsite de empatie. Au nevoie de parteneri puternici, stabili psihic, toleranti si iertatori care pot gestiona capriciile si cu care pot sa se distreze. Pentru femeile nascute in Gemeni ar fi potrivit un sot din zodia Leu, Berbec, Balanta sau Varsator. Deoarece Leul iubeste cu inima iar Gemenii iubesc mai intai cu mintea puteti fi o pereche interesanta, cu o relatie pasionala in care sa va admirati unul pe celalalt. Cu Balanta casatoria ar functiona mai mult pe plan intelectual.

Rac

Racii sunt foarte precauti pe toate planurile: financiar, familial, social. Pentru a fi in apele lor au nevoie de un sentiment de comoditate si de siguranta tot timpul. Datorita personalitatii lor au nevoie de un partener hotarat, sigur pe el, independent care sa-i ofere siguranta in orice moment. Cele trei zodii cu care Racii ar face casa buna ar fi Taurii, Pestii si Scorpionii. O a doua optiune ar fi Fecioara sau tot un Rac. Cu Pestii Racii se completeaza reciproc, relatia lor este afectuoasa, sensibila, iar aceasta compatibilitate este prezenta si pe plan sexual. Femeile din zodia Rac pot fi compatibile si cu Scorpionul care va adora nevoia dea a domina a Racului.

Leu

Femeile din aceasta zodie sunt cunoscute pentru loialitatea fata de familie si partenerul de viata. Succesul in relatia de cuplu depinde foarte mult de toleranta si rabdarea partenerului. Pentru Lei, partenerul ideal ar fi Sagetator, Berbec, apoi Gemeni sau Balanta. Pentru cuplul Leu-Sagetator casnicia va fi o adevarata distractie pentru faptul ca amandoi sunt dornici de libertate, aventura, socializare stimulandu-se si inspirandu-se reciproc.

Fecioara

Fecioarele sunt mereu in cautarea perfectiunii atat in plan profesional cat si in cel familial. Astrele recomanda pentru Fecioare parteneri de viata cum ar fi un Capricorn sau Taur. Alta optiune ar fi Rac sau Scorpion. Fecioara si Capricornul se vor admira reciproc, Fecioara va fi incantata de disciplina si de capacitatea de munca a Capricornului iar relatia lor va fi una lunga si de durata. Cu Taurul, atractia sexuala si pasiunea poate fi ceva mai mare fata de Capricorn.

Balanta

Trasatura specifica a femeilor din acest semn zodiacal este echilibrul, ca urmare au nevoie de parteneri la fel de echilibrati ca si ele. Cele mai potrivite zodii pentru femeile Balanta sunt Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator. Din cauza trasaturii comune de a satisface nevoile si dorintele celuilalt cu Leul veti avea o casnicie perfecta, pasionala. Femeia Balanta va fi cucerita de spiritul de invingator al Leului. Cu Gemenii, veti avea o relatie pasionala, un parteneriat ideal bazat pe echilibru.

Scorpion

Femeile Scorpion din cauza temperamentului lor dificil au nevoie de un partener puternic, hotarat si echilibrat. Scorpionii pot avea o casnicie fericita alaturi de Pesti, Rac sau Capricorn. O alta alegere care ar putea sa aiba sanse mari de reusita ar fi casatoria cu o Fecioara. Relatia intre Pesti si Scorpion poate deveni un adevarat sprijin si o acceptare a trasaturilor celuilalt intr-un mod armonios. Cu Capricornii pot avea o compatibilitate mai buna pe plan sexual, iar cu Racii pot sa aiba o casnicie reusita daca relatia lor nu va fi afectata de ceva neprevazut.

Sagetator

Femeia Sagetator este iubitoare, are atitudine pozitiva fata de viata, se ataseaza foarte repede de partenerul sau. Are nevoie de un partener dependent de afectiune pentru ca are foarte mult de oferit. O casnicie fericita ar putea avea cu parteneri din zodia Varsator, Berbec, Leu sau Balanta. Relatia cu un Varsator are mari sanse de succes, amandoi sunt imprevizibili, activi si veseli, au o imaginatie bogata si fantezii inovative ceea ce face ca relatia lor sa nu fie plictisitoare deloc.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt ambitioase, rabdatoare si entuziasmate. Au nevoie de un partener care sa fie pregatit sa se adapteze entuziasmului Capricornului. Capricornii vor avea casnicii fericite alaturi de Fecioare, Scorpioni, Taur, Pesti sau mai rar Capricorn. Cu Fecioara veti avea o relatie lunga si sanatoasa daca treceti cu succes peste micile neintelegeri. Cu Scorpionul puteti evea o relatie de durata, foarte interesanta si de succes.

Varsator

Femeia Varsator este responsabila, iubitoare, dar detesta sa i se dea ordine sau sa fie ingradita. Are nevoie de un partener care sa respecte libertatea si deciziile. Varsatorii pot sa aiba casnicii fericite cu urmatoarele zodii: Berbec, Gemeni, Balanta si Sagetator. Povestea de dragoste furtunoasa intre Varsator si Berbec se poate transforma intr-o casnicie reusita plina de emotii constructive. Compatibilitatea pe plan sentimental si sexual intre Varsator si Gemeni va transforma relatia in ceva magic si fermecator.

CITESTE SI: Ce personalitate ai in ZODIACUL ARABESC

Pesti

Este cea mai sensibila zodie. Pestii se daruiesc dar sunt si alunecosi, se ataseaza foarte mult de partenerul lor, dar ii plac si escapadele amoroase. Au nevoie de un partener intuitiv care sa anticipeze nevoile si dorintele. Pestii pot avea o casnicie fericita alaturi de Taur, Rac, Scorpion, Capricorn sau Pesti. Taurii iti vor indeplini toate visele, relatia nu va fi neaparat pasionala ci mai degraba una inspirata. Cu un partener Rac veti forma un cuplu simpatic, certurile vor fi finalizate cu o partida de sex nebun si pasional.

 Sursa: mireasa-perfecta