Ce spun deputatii despre “Ora premierului”: Ponta e premier din mai 2012, pana acum nu a avut o asemenea initiativa

Victor Ponta in Parlament

Deputatii au comentat, luni, in plenul Camerei, interventia sefului Executivului Victor Ponta la ”Ora premierului”, spunand ”mai bine mai tarziu decat niciodata” sau ”dupa lupte seculare, care au durat 25 de ani, in sfarsit avem o ora a Guvernului”.

”Mai bine mai tarziu, decat niciodata! Domnul deputat Victor Ponta se afla in functia de prim-ministru din mai 2012, in aceasta perioada nu a avut o asemenea initiativa sa-si aduca aminte ca Guvernul raspunde in fata cetatenilor”, a spus liderul grupului PNL Ludovic Orban, de la tribuna Parlamentului, dupa ce premierul a prezentat prioritatile guvernului.

Orban a criticat Guvernul pentru ca anul trecut a emis 94 de orodonante simple si de urgenta.

Citeste si: PONTA A CERUT SPRIJINUL PARLAMENTARILOR PENTRU MAI MULTE PRIORITATI GUVERNAMENTALE

”Dupa lupte seculare care au durat 25 de ani, in sfarsit avem o ora a Guvernului si avem un dialog concret bazat pe unele reguli”, a precizat Laszlo Borbely (UDMR).

”Nu e o ora pierduta”, a spus Marian Neacsu (PSD), despre dezbaterea din Camera Deputatilor, aratand ca asteapta cu ”nerabdare” temele pe care opozitia le va propune Guvernului spre analiza.

Premierul Victor Ponta a spus ca membrii Cabinetului vor veni in fiecare zi de luni sa raspunda la intrebarile parlamentarilor. ”Acest nou timp de dialog si colaborare cred ca poate sa raspunda noii realitati politice”, a adaugat Ponta.