Ce spune Carmen Iohannis despre rolul de Prima Doamna, dar si despre proiectele viitoare

Ce spune Carmen Iohannis despre rolul de Prima Doamna, dar si despre proiectele viitoare

Carmen Iohannis a declarat joi, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Germania impreuna cu Klaus Iohannis, ca deocamdata nu si-a inceput activitatea de Prima Doamna, calitate despre care sustine ca “este interesant, dar greu”. Despre proiectele sale de viitor, Carmen Iohannis a dezvaluit ca i-ar placea sa se implice in educatie si in sustinerea tinerelor talente.

Declaratiile lui Carmen Iohannis au fost facute la intalnirea presedintelui cu diaspora din Germania, de la Ambasada Romaniei din Berlin, potrivit agentiei Mediafax. Intrebata de jurnalisti daca s-a mai obisnuit cu rolul de Prima Doamna, Carmen Iohannis a declarat ca se straduieste si ca i se pare “interesant, dar foarte greu”, dar ca, in schimb, ii fac foarte mare placere intalnirile cu oamenii, care-i dau “emotii pozitive si foarte placute”.

Te-ar putea interesa si: Klaus si Carmen Iohannis, baie de multime la Berlin. Vezi ce a declarat presedintele la intalnirea cu diaspora

In ceea ce priveste rolul sau, Carmen Iohannis a spus ca deocamdata n-a inceput “exact cu activitatea”. “Promit ca o sa incerc sa fac ceva si pentru cei de acasa si pentru cei de afara, cat imi sta in putinta”, a spus sotia presedintelui.

Intrebata daca are in vedere anumite proiecte, Carmen Iohannis a declarat: “Mi-ar placea sa ma implic in educatie si sustinerea tinerelor talente, de ce nu?”.

Carmen Iohannis a spus, razand, ca nu stie daca “va fi o altfel de Prima Doamna”, la intrebarea jurnalistilor din delegatia de presa. Totodata, sotia presedintelui a recunoscut ca ii este greu sa faca naveta.

“Mi-e greu, dar deocamdata nu am unde sa ma mut. Mai asteptam”, a afirmat ea, adaugand ca doreste sa predea in continuare, “macar cu jumatate de norma”.

Citeste si: IOHANNIS, DUPA INTALNIREA CU MERKEL: GERMANIA ESTE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PARTENERI