Ce spune DACIANA SARBU despre o posibila demisie din PE in cazul in care Ponta iese presedinte

Ce va face sotia premierului Ponta, europarlamentarul DACIANA SARBU, in cazul in care sotul ei va castiga prezidentialele? Este o intrebare la care a raspuns chiar politicianul.

Victor Ponta se afla in acest moment cel mai bine pozitionat in sondajele pentru prezidentiale. In aceste conditii, toata lumea este curioasa daca sotia acestuia, europarlamentarul DACIANA SARBU, va renunta la viata politica, scrie psnews.ro.

Citeste si: REPORTAJ. LANSAREA CANDIDATURII LUI PONTA, UN EVENIMENT GRANDIOS, CU O DEFICIENTA MAJORA: ZECILE DE MII DE OAMENI NU AU AUZIT MAI NIMIC

Invitata alaturi de Victor Ponta la o emisiune, DACIANA SARBU a fost intrebata daca are de gand sa renunte la functiile politice pe care le detine.

“Voi continua sa ma implic ca si acum. Imi voi continua proiectele. Nu, nu m-am gandit la asta (n.r. – sa renunte la functiile politice), dar eu cred ca am drumul meu si e important sa imi reprezint tara cu mandrie. Sa fac toate lucrurile frumoase pe care le-am facut si pana acum. Sa fiu mama si sotie, asa cum stiu femeile sa fie, in general”, a spus DACIANA SARBU la Antena 3.

VICTOR PONTA SE AFLA PE LITORAL CU SOTIA SA, DACIANA

Sursa foto: psnews.ro