Ce spune Dan Constantin despre pozitia lui Crin Antonescu vizavi de PC

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca strategia lui Crin Antonescu este profund gresita si ca doreste ca liderul PNL “sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener”, transmite Mediafax.

“Este regretabil ca se incearca acumularea de capital politic prin declaratii indreptate impotriva partenerilor din USL. in calitate de presedinte al Partidului Conservator consider ca singura solutie certa de crestere politica pentru USL sau pentru lideri ai USL este focalizarea pe agenda cetateanului si pe obiectivele asumate de USL in plan guvernamental”, afirma Daniel Constantin, intr-o declaratie remisa, luni, agentiei Mediafax.

El isi exprima convingerea ca strategia lui Crin Antonescu este “profund gresita”: “Cred cu tarie ca strategia domnului Antonescu e profund gresita”.
Constantin se refera si la relatia sa cu Victor Ponta.

“Exista o relatie foarte buna intre mine si primul ministru, pentru ca Victor Ponta a inteles importanta agriculturii romanesti si a oferit constant sprijin pentru atingerea obiectivelor asumate prin programul de guvernare la capitolul agricultura”, sustine liderul PC.

“Personal imi doresc ca domnul Antonescu sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener care a sprijinit permanent si fara ezitari obiectivele asumate de USL”, mai precizeaza Daniel Constantin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca presedintele PC, Daniel Constantin, a devenit “doar un subordonat” al lui Victor Ponta, motiv pentru care nu a avut un dialog cu liderul PC, el liberalul invocand absenta unei pozitii din partea lui Constantin in criza din USL legata de procurori.

“Noi nu am avut o comunicare speciala in cadrul acestei aliante, ACD, asa numita, pentru ca, din punctul nostru de vedere, discutiile, dialogul, s-a purtat in permanenta cu PSD, pentru ca presedintele PC este doar un subordonat al lui Victor Ponta si atunci e normal sa discut cu domnul Victor Ponta si pentru ca pana la urma, cu exceptia catorva oameni, nu era relevant”, a declarat Antonescu.