Ce spune despre barbati zodia in care s-au nascut

Astrologii au gasit cateva caracteristici comune care se potrivesc barbatilor, in functie de zodia in care s-au nascut. Afla cum sunt acestia in amor, potrivit viralnanonews.com.

 Barbatul Berbec

In pat, barbatul Berbec este dominant, iubaret si galagios. Este un amant excelent, dar daca vrei cina la lumina lumanarilor, cauta in alta parte. Berbecului ii place sexul furios si fierbinte. Barbatul Berbec este fidel, atat timp cat are ce-i trebuie in propria casa.

CITESTE SI: Ce observa prima data un barbat la o femeie, in functie de zodie

Pozitia preferata: Berbecul este “barbatul” zodiacului. Vrea sa fie in control tot timpul. Ce spune el este litera de lege.

 Barbatul Taur

Asteapta-te de la barbatul Taur la trei lucruri: gatit, stat in casa si sex. Este bland, nu va grabi lucrurile si va avea grija ca si partenera de amor sa se simta bine.

Pozitia preferata: Taurul este atras de pozitia misionarului, simpla, pasionala si confortabila.

 Barbatul Gemeni

Pentru ca e din zodia Gemeni, barbatul va avea fete multiple de fiecare data. E ca si cand ti-ai schimba partenerul. Acum este dragalas si-ti spune vorbe mieroase, acum este infierbantat si-ti smulge hainele, la propriu.

Pozitia preferata: 69, daruieste si ofera placere in acelasi timp.

 Barbatul Rac

Barbatul Rac este sensibil si pune nevoile partenerei pe primul plan. Este dragastos si va face orice ca sa-si satisfaca iubita.

Pozitia preferata: Nu este semnul cu care sa-ti doresti sa porti catuse sau sa i le pui.

 Barbatul Leu

Barbatii Leu sunt buni amanti pentru ca lor nu le place sa dea gres, asa ca se vor stradui ca totul sa le iasa ca la carte. Sunt sexy si au o multime de admiratoare. Atat timp cat partenera il face fericit, nu va calca stramb.

Pozitia preferata: Tot ce are legatura cu oralul.

 Barbatul Fecioara

Perfectionist din fire, barbatul Fecioara are tendinta de a critica. Nu trebuie sa i-o iei in nume de rau. In dormitor are si idei kinky, dar pana sa le puna in practica trebuie sa se simta confortabil.

Pozitia preferata: Orice pozitie care permite contactul vizual, pentru ca ii place sa seduca cu ochii.

 Barbatul Balanta

Barbatului Balanta ii place aventura. Nu ar trebui sa te ia prin surprindere propunerea de a face sex in toaleta restaurantului unde ati luat cina. Ii place sa simta pericolul de a fi prins, dar au si momente de romantism.

Pozitia preferata: Toate, asteapta-te la ore intregi petrecute in pat.

 Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion isi satisface intotdeauna partenera. Sunt amanti pasionali care se straduiesc sa-si aduca partenera pe culmile placerii.

Pozitia preferata: toate, Scorpionilor le place sa faca sex.

 Barbatul Sagetator

Barbatului Sagetator ii place sa “convinga”, insa poate fi si egoist in dormitor. Daca nu are parte de sex acasa, cauta in alte parti.

Pozitia preferata: Toate, de mai multe ori.

 Barbatii Capricorn

Nu te astepta la spontaneitate din partea Capricornului. De obicei fanteziile sexuale le tine doar pentru mintea lui.

Pozitia preferata: Lingura.

 Barbatul Varsator

Barbatului Varsator ii place sa experimenteze, sa se uite le filme porno, sa faca sex pe roluri, sa faca sex in public. Sunt “rezistenti”, pentru ca vor ca si partenera lor sa se simta bine.

Pozitia preferata: masturbarea reciproca.

CITESTE SI: CAT DE SINCERE SUNT ZODIILE

 Barbatul Pesti

Barbatii Pesti sunt foarte romantici, amanti excelenti. Ei se dedica partenerei de viata si prefera sa faca dragoste, nu sex.

Pozitia preferata: Orice pozitie ii place partenerei.

Sursa: sfatulparintilor