Ce spune Elena Udrea despre intalnirea dintre Basescu si Antonescu

Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit despre intalnirea de sambata dintre presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului Crin Antonescu. Aceasta este de parere ca seful statului ramane principalul opozant al Guvernului si a atras atentia ca presedintele nu va accepta propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor.

“Presedintele este cel care cenzureaza derapajele si actiunile uneori iresponsabile ale Guvernului USL, inclusiv numirea unui ministru cu probleme in justitie. Traian Basescu i-a cerut lui Victor Ponta sa nu vina cu Fenechiu in Guvern, premierul a refuzat si iata ca suntem prima tara cu un ministru in functie condamnat penal. Nu se poate sa fie numit un alt ministru care, in urma cu cateva luni, era retras din guvern tocmai datorita problemelor sale cu justitia”, a declarat Elena Udrea.

“Dupa episodul Fenechiu, nu avem nicio sansa sa primim un raport pozitiv MCV. Dar cu siguranta am avea un raport dezastruos daca am continua sa investim in functii ministri cu probleme in justitie, iar eu am convingerea ca presedintele se raporteaza extrem de corect la situatia nominalizarii lui Silaghi la Transporturi”, a mai spus Udrea.

Foto: arq.ro