Ce spune forma UNGHIILOR despre tine

E foarte usor sa-ti dai seama ce fel de persoana esti doar uitandu-te in acest moment la unghiile tale.

Mai exact, la forma unghiilor tale. Mai jos vei gasi o imagine si speram sa-ti regasesti forma in ea.

1. Tacut si romantic

Esti meticulos si creativ insa tinzi sa te lasi coplesit de intamplarile din jurul tau si uneori esti prea sentimental. Iar cand vine vorba sa fii pragmatic, nu prea stii cum sa faci asta pentru ca iti place sa visezi cu ochii deschisi.

2. Iubitor de natura si intelectual

Iti place sa spui tot timpul ceea ce gandesti si iti place foarte mult sa o faci in preajma amicilor. Esti intelectual, iti place sa citesti si sa te exprimi intr-un mod mai…academic. Cu toate astea, ai tendinta sa-ti pierzi repede rabdarea si sa te plictisesti foarte repede. Iti este foarte greu sa impaci ceea ce-ti spune inima sa faci cu ceea ce-ti spune mintea.

3,4. Sociabil si impaciuitor

Esti fericit tot timpul si iti place sa iesi in oras si sa-ti faci multi amici. Daca cineva se cearta langa tine vei incerca tot timpul sa-i impaci. Desi ai multi prieteni si esti foarte sociabil, multi dintre amicii tai nu au incredere in tine pentru ca esti mult prea prietenos.

5. Incapatanat

Esti foarte sigur pe tine si stii tot timpul ce vrei si mai ales cum sa obtii acel lucru. Nu renunti niciodata pana lucrurile nu se intampla cum vrei tu. Faptul ca esti serios tot timpul este un lucru bun insa incapatanarea ta ii poate deranja pe ceilalalti.

6,7. Delicat. Geniu

Ai intotdeauna idei bune si noi si esti gata de a cuceri lumea. Intotdeauna observi detalii fascinante pe care altii nu le vad niciodata si ai o minte sclipitoare. Poti fi enervant pentru cei care doresc sa-si duca la bun sfarsit proiectele singuri fara sfatul tau.

8. Onest

Ai o imaginatie bogata si iti place sa fii sincer cu cei din jurul tau…tot timpul, chiar si atunci cand o minciuna ar fi mai buna sau te-ar salva. Esti foarte bine crescut si foarte politicos si tocmai din acest motiv unii ar spune despre tine ca esti foarte inchis si plictisitor. Incearca sa zambesti din cand in cand.

9. Idealist

Esti in stare sa muncesti peste program daca asta inseamna o marire de salariu sau o promovare. Stii ca meriti tot ce e mai bun si vei munci mult pentru a avea tot ce-i mai bun. Cu toate astea nu stii sa cooperezi si nici sa lucrezi intr-o echipa. Acest lucru te va tine pe loc de multe ori.