Ce spune Gheorghe Falca despre propunerea lui Liviu Dragnea de a legaliza o perioada migratia primarilor

Gheorghe Falca

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, a declarat ca propunerea vicepremierului Liviu Dragnea de a legaliza o perioada migratia primarilor are ca scop de a aduce in PSD, “prin santaj”, primari de la alte partide, inainte de campania electorala, pentru ca Ponta “este in cadere in sondaje”.

Contactat de corespondentul Mediafax, vineri seara, pentru a comenta propunerea lui Liviu Dragnea de a acorda doua saptamani alesilor pentru a trece la alte partide fara a-si pierde mandatul, liderul PDL Arad, Gheorghe Falca, a spus ca PSD urmareste sa aduca “prin santaj” primari in partid.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: Mai este TIMP pentru SUSPENDAREA lui Basescu, dar nu stiu daca mai are ROST

“Se stie ca PSD este cel mai corupt partid, iar in momentul in care nu mai au voturi si posibil nu mai pot fura, vor sa aduca primari prin santaj. Avand un candidat incompetent ca domnul Ponta, care este in cadere in sondaje, vor sa fure primari de la alte partide”, a spus Falca.

Gheorghe Falca a spus ca este convins ca “cei care vor dreptate pana la capat si care se bazeaza pe valorile crestine, si nu cele ateiste ale domnului Ponta se vor opune propunerii PSD”.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: Nu vad oportunitatea ALEGERILOR ANTICIPATE in 2015