Ce spune numarul de parteneri sexuali despre tine?

Multe femei obisnuiesc sa ascunda numarul tipilor care le-au trecut prin pat de teama sa fie judecate, fie ca acesta este prea mic sau prea mare.

Iti place sau nu, stii cum sta treaba: barbatii care se culca cu multe tipe sunt macho, femeile care se culca cu multi tipi sunt… usoare, ca sa o zic frumos. Din acest motiv, multe femei nu vor sa se afle cu cati tipi au facut sex sau, mai grav, nu accepta sa faca sex cu tipi pe care-i plac pentru a nu se afla, pentru a nu fi barfite.

CITESTE SI:AFLA CU CE PERSOANA TE POTRIVESTI, IN FUNCTIE DE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT!

Totusi, situatia este asemanatoare si pentru femeile care au facut sex cu unul sau doi barbati: „Acum toata lumea ma va considera o copila careia ii e frica de sex, o pudica, barbatii nu se vor mai apropia de mine. Mai bine spun ca au fost mai multi.”

Care e adevarul, deci? Ce spune despre tine numarul de parteneri sexuali? Raspunsul e simplu: absolut nimic! Fiecare persoana este unica si nu trebuie sa acceptam sa fim judecate pentru ca am vrut sau nu am vrut sa facem sex cu un barbat.

Sunt destul de sigura ca exista prostituate care sunt persoane de nota 10, care si-au crescut foarte bine copiii, carora le pasa de mediu si care sunt inteligente, la fel cum exista femei care sunt virgine la varsta de 30 de ani si care conduc o intreaga companie, doneaza bani pentru copiii bolnavi de cancer si isi doresc sa fie… scriitoare de literatura erotica, sa zicem. Pe de alta parte, exista femei care s-au culcat cu „un numar decent” de barbati, dar care sunt persoane inchise la minte, inculte, egoiste, pline de rautate fata de semeni.

Obisnuim sa judecam prea mult persoanele din jurul nostru, desi, de fapt, nu avem niciun motiv sa o facem. Fie ca este vorba de familia din care provin, de stilul vestimentar, de tatuajele pe care le au, de numarul partenerilor sexuali, de locul de munca sau de alimentatie, ar trebui sa nu mai alegem un singur criteriu atunci cand ne facem o parere despre o persoana.

CITESTE SI: Porecla sexuala a zodiei tale

Si, in fond, nu este treaba nimanui cu cate persoane s-a culcat o femeie.Cunosc tipe care ar fi putut fi considerate usoare si cunosc tipe care refuzau sa faca sex cu oricine altcineva in afara de the one. Poti ghici cum a ajuns fiecare acum? Toate sunt alaturi de Fat Frumosul lor, logodite sau casatorite, cu un copilas de crescut, cu un loc de munca care le place. Uitandu-te la ele, te gandesti doar „Uite ce femeie minunata!”, nici prin cap nu iti trece sa intrebi cu cati barbati au impartit patul acum un an, 5 sau 10.

Singurii carora le pasa cu cati tipi te-ai culcat tu stii cine sunt? Pustii de 15 ani sau barbatii imaturi care de regula considera ca locul unei femei este la cratita sau ca „mi-a facut avansuri, dar nu a vrut sa se culce cu mine, este o….” si femeile invidioase dintr-un motiv sau altul, care cauta sa se lege de tine cu orice ocazie. Chiar iti pasa de parerile unor astfel de oameni?

La finalul zilei, tot ce conteaza este sa adormi cu zambetul pe buze, iar la 80 de ani, crede-ma, nici macar nu ii vei tine minte pe oamenii care te-au judecat vreodata gresit. Nu iti voi spune nici ca e bine sa sari din floare in floare, dar nici sa astepi 6 luni pana accepti sa faci sex cu tipul cu care te intalnesti, pentru ca asta e decizia ta si doar a ta.

 

Sursa: cosmopolitan