Ce SPUNE pozitia in care dormi despre PERSONALITATEA TA

Psihologii sunt de parere ca felul in care dormi spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

Hai sa descoperim impreuna ce anume:

1. Pe partea stanga sau dreapta cu mainile pe langa corp

Iti place sa dormi pe o parte, indiferent care ar fi aceasta, persoanele care prefera pozitia asta sunt cele greu de impresionat. Cu toate acestea sunt foarte sociabile si reusesc usor sa-si faca prieteni. Si desi poarta discutii cu tot felul de oameni iubesc sa fie inconjurati de oameni care au putere sociala.

2. Cu fata in sus si cu mainile pe langa corp

Daca iti place sa dormi precum un soldat, cu mainile pe langa corp si cu fata in sus inseamna ca esti o persoana foarte serioasa si iti place sa iei toate lucrurile in serios de obicei. Esti bine structurat si organizat si ai asteptari  mari de la tine si de la viata. In acelasi timp e posibil sa sforai cand dormi din cauza pozitiei.

Citeste si: Ce spune forma UNGHIILOR despre tine

3. Pe abdomen cu mainile pe perna langa cap

Iti place sa te trantesti efectiv in pat si sa-ti tii mainile langa cap, pe perna? Asta inseamna ca esti o persoana foarte jucausa. Iti plac jocurile, iti place sa te distrezi si nu prea iei nimic in serios. Cu toate astea nu-ti plac incaperile pline de oameni si devii destul de nervos cand esti nesigur pe tine.

4. Cu fata in sus, picioarele desfacute si mainile langa cap

Dormi precum o steluta de mare? Asta spune despre tine ca esti foarte prietenos si iti place sa asculti problemele altora incercand sa le si rezolvi. Esti foarte loial si ai foarte multi prieteni.

Citeste si: Ce spune marimea degetelor despre personalitatea ta – afla acum

5. Pozitia fetusului: cu mainile si picioarele adunate spre fata

Daca dormi in pozitia in care ai dormit si in burtica mamei inseamna ca esti inca un copil la interior chiar daca unoeri pari dur in viata de zi cu zi. Ai o parte sensibila in tine si asta se vede doar cand mergi la somn.

sursa text