Ce spune folosirea TELEFONULUI MOBIL despre STAREA TA DE SPIRIT?

”Journal of Medical Internet Research” a realizat, pe un esantion de 28 de persoane, timp de doua saptamani, un studio care arata NIVELUL TAU DE BUCURIE in functie de CAT TIMP FOLOSESTI TELEFONUL, relateaza site-ul 7sur7.

CITESTE SI: A fost APELATA de SOTUL ei, din GRESEALA, “din BUZUNAR”. Ce a AUZIT la telefon a SOCAT-O pe viata 

S-a constat ca cu cat folosesti mai mult un telefon intr-o zi, CU ATAT ESTI MAI SUPARAT. Astfel, potrivit studiului, o PERSOANA DEPRIMATA utilizeaza smartphone-ul cate 68 DE MINUTE ZILNIC, fata de numai 17 MINUTE in cazul unei persoane FERICITE. Oamenii mai tristi stau acasa in cea mai mare parte a timpului lor liber, dupa cum arata GSM-ul lor.

”Putem depista daca o persoana prezinta SIMPTOME DEPRESIVE SI GRAVITATEA acestora fara sa ii punem intrebari”, spune doctorul David Mohr de la Northwestern University Feinberg School of Medicine, seful echipei care a realizat studiul. Este cunoscut faptul ca persoanele DEPRESIVE au probleme in a-si recunoaste boala. ”Vom putea detecta boala IN MOD PASIV, telefoanele putand furniza date discret si fara effort”, incheie cercetatorul.

 Sursa foto: realitatea