Ce spune Titus Corlatean despre posibilitatea de a-si da demisia

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat marti, intrebat daca are in vedere posibilitatea de a-si da demisia ca urmare a scandalului din diaspora, ca se pot trage concluziile dupa finalizarea celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

“Eu iau in primul rand in calcul varianta de a actiona potrivit prevederilor legale pentru a asigura un tur doi de scrutin corect in parametrii pe care i-am mentionat si dupa discutia cu primul ministru, pe de-o parte, noi ca institutie si eu ca ministru vom actiona exact pentru a asigura tuturor dreptul de vot si va propun sa asteptam turul doi si sa tragem concluziile. Sunt om politic si respect regulile”, a spus Corlatean dupa intalnirea cu membrii Biroului Electoral Central.

De precizat ca Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici, ministrul de Externe respectiv ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, vor fi chemati in fata Parlamentului, in fata comisiei parlamentare pentru romanii de pretutindeni, pentru a da explicatii dupa problemele din diaspora.

TITUS CORLATEAN SI BOGDAN STANOEVICI VOR FI CHEMATI IN FATA PARLAMENTULUI DUPA PROBLEMELE DIN DIASPORA

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL DOI: BEC va suplimenta cabinele de vot in strainatate