Bogdan Andone a fost prezentat oficial la FCSB! Primele declarații ale antrenorului

Bogdan Andone va fi noul antrenor principal al lui FCSB, dupa ce Edi Iordanescu a refuzat propunerea lui Gigi Becali si a transmis ca va ramane la Gaz Metan Medias. Anuntul a fost facut marti dupa-amiaza de finantatorul lui FCSB, iar prezentarea oficiala a acestuia va avea loc miercuri.

Update 2: Bogdan Andone a fost prezentat oficial, miercuri, ca noul antrenor principal al lui FCSB. Intr-o conferinta de presa la care au participat si finantatorul echipei, Gigi Becali, precum si managerul “ros-albastrilor”, Mihai Stoica, noul tehnician al vicecampioanei Romaniei abia a apucat sa spuna cateva cuvinte.

“Am primit aceasta veste cu incredere, cu entuziasm. Daca ma asteptam? Nu pot sa zic ca ma asteptam. Inseamna o mare provocare, sunt convins ca vom forma o echipa puternica, agresiva, care sa incerce sa castige cat mai multe meciuri”, a spus Bogdan Andone.

“E un lot foarte bun valoric, echilibrat. Sper sa facem un mix din jucatorii cu experienta si cei foarte tineri. Sper sa profitam de calitatile tuturor jucatorilor. Voi juca intr-un 4-3-3 si, in functie de rezultate, vom vedea daca trebuie ceva schimbat sau nu”, a adaugat acesta.

Gigi Becali a vorbit despre refuzul lui Edi Iordanescu si a oferit o explicatie pentru numirea lui Bogdan Andone in functia de antrennor principal al “ros-albastrilor”.

“Nu l-am pus pe Bogdan Andone pentru ca mi-a zis Meme sau Sumudica. Eu am tot vorbit cu Meme de-a lungul timpului si-mi spunea ca Bogdan Andone face totul. Eu am avut mereu solutia Bogdan Andone. Ca vrea Edi, ca nu vrea, eu il aveam pe Bogdan Andone”, a precizat Becali.

“Cu Edi am vorbit ceva, stiam ca o sa fie el. Nu stiu nici pana la ora asta ce s-a intamplat si de ce a refuzat. I-a dat lui Meme niste mesaj si am inteles ca el are de platit clauza de 120.000 de euro la Medias si nu vrea s-o plateasca. Gata, nu ma mai intrebati de el”, a completat patronul lui FCSB.

Update 1: Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone (44 de ani) va fi noul antrenor al celor de la FCSB. Peluza Roș-Albastră a reacționat dur la câteva minute de la aflarea veștii.

Fanii celor de la FCSB dezavuează ideea lui Gigi Becali, considerându-l pe Bogdan Andone „Marius Șumudică 2”. Suporterii fac referire atât la relația de rudenie dintre cei doi, cumnați, dar și la faptul că Andone i-a fost secund în mai multe mandate lui Șumi.

COMUNICATUL INTEGRAL AL PRA

„Îl dai pe Teja afară pentru ratarea titlului și îți propui sa-l câștigi cu secundul lui… Steaua a devenit o școală de antrenori, unde secunzii încearcă sa învețe meserie, pentru ca mai apoi sa prindă un contract de principal prin țările arabe.

An de an mai apare câte un nume scos din joben de patron. Și an de an terminăm pe 2.  Oare nu există o legătura între toate astea?

Ce mai urmează? Luțu antrenor pare deja o variantă de lux…

Sigur, vom auzi în zilele următoare despre cât de mult fotbal știe noul secund, despre cât de mult muncește, despre cât de mult studiază… dar ar trebui sa fim atenți la numele noului secund al secundului, pentru că în Septembrie e posibil sa se facă rocadă”, au scris cei din Peluza Roș-Albastră pe facebook.

Știre inițială

“A picat varianta Edi Iordanescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Cine este Bogdan Andone

Bogdan Andone are 44 de ani si este un fost fotbalist roman, devenit antrenor din 2011. A evoluat in cariera sa, printre altele, la Sportul Studentesc, Rapid, Otelul Galati si Apollon Limassol.

Ca antrenor, Bogdan Andone le-a pregatit pe FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus Bucuresti si Energeticianul, iar in sezonul 2015/2016 a castigat titlul in Liga 1 in calitate de secund al lui Marius Sumudica la Astra Giurgiu. La inceputul anului a semnat cu FCSB, fiind secundul lui Mihai Teja.

Sursa foto: sport