Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti pentru o cântare de o oră jumătate

Bogdan de la Ploieşti a devenit în ultima perioadă unul dintre cei mai apreciați și solicitați cântăreţi de manele din România, iar tariful pe care îl are artistul a crescut exponențial. Însă asta nu-i face pe cei care vor să-l asculte live la o nuntă, botez sau cumetrie să renunțe la serviciile sale ba, din contră, Bogdan de la Ploiești are agenda aproape plină în acest an 2023.

Bogdan de la Ploieşti cere, pentru un show de 90 de minute, suma de 8000 de euro, însă dacă evenimentul are loc mai departe de axa Ploiești – București suma crește considerabil pentru că se adaugă alte cheltuieli cum ar fi kilometri în plu de parcurs, cazare la hotel, etc.

”Mă scuzați, am vorbit acum cu producătorul meu și cu managerul meu și am făcut o mică greșeală. Este 8.000 o oră jumătate”, a zis Bogdan de la Ploiești pe Tiktok. Unii internauţi spuneau că sunt prea mulți bani, iar alții voiau să știe ce anume oferă de suma respectivă. ”Ce știi să faci pentru banii ăștia. Nu cred că îi dă cineva… Dar în fine”, a zis cineva în comentarii. Manelistul a răspuns: ”Am full 2023… aproape zi de zi… calculează tu. Am peste 200 evenimente luate deja … calculați voi. Am peste 200 evenimente luate deja … calculați voi”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.

Sursa foto: Instagram