Ce tarif avea Monica Gabor în perioada când practica prostituția

Ce sumă trebuia să scoți din buzunar pentru o partidă de sex cu fosta lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, are un trecut pe care ar vrea să-l facă uitat însă sunt numeroase momente când greșelile din tinerețe ies la suprafață. Așa cum se întâmplă și când o fostă ”colegă” de breaslă a rupt tăcerea. Din perioada când cele două practicau prostituția.

Monica Gabor a practicat prostituția de la o vârstă fragedă, mai precis de la 16 ani. Crina, una dintre fostele colege ale Monicăi, a vorbit fără perdea despre perioada respectivă dezvăluind inclusiv care era tariful solicitat pentru o partidă de sex. Crina a mărturisit că tariful lor era de 150 de lei pentru o partidă de sex oral și normal, 200 de lei ora și rareori făceau și sex anal.

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job”, a declarat Crina pentru click.ro.

„Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent. Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel  şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei.

La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră” a mai spus Crina, pentru sursa citată.

Crina și Monica Gabor au fost victime într-o rețea de prostituție condusă de Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă. Cei trei au fost arestaţi în decembrie 2011.

Sursa foto și declarații: click!ro