Ce ti se poate intampla daca accesezi site-uri pentru adulti

Probabil ti-ai imaginat ca poti intra fara probleme pe site-urile de adulti si nimeni nu va sti niciodata.

Cei de la Wall Street Journal spun ca numarul de persoane care intra si se uita la filme porno online a crescut foarte mult din 2013 si pana in prezent.

Si da, numarul real poate fi dezvaluit fara probleme, pentru ca aparent toti utilizatorii care intra pe astfel de site-uri sunt urmariti.

Citeste si: SFAT UTIL: Cum inchizi gura unei femei in doar cateva secunde

Iata ce spune Brett Thomas, inginer software: “Daca privesti filme pentru adulti in 2015, chiar si in modul icognito, ar trebui sa te astepti ca la un moment dat istoria clipurilor vizualizate sa fie eliberata public cu numele tau atasat.”

Cei de la PornHub spun insa ca declaratiile lui Thomas sunt “nu numai false, ci si induc serios in eroare.” PornHub spune ca e foarte greu sa retii toti utilizatorii care iti intra pe un site pentru ca, in acest caz, ar fi nevoie de un server urias.

Citeste si: CELE MAI TARI 4 POZITII SEXUALE in functie de marimea penisului

Cu toate acestea, ideea lui Thomas este sustinuta si de Justin Brookman, expert privat pentru Center for Democracy & Technology: “Cred ca e un motiv legitim de ingrijorare. Modul privat de browsing nu opreste mecanismul de urmarire”.