Ce tragedie! Un fost model Playboy s-a sinucis! Nu înainte de a-și arunca fiul de 7 ani pe geam

Un fost model care a apărut în celebra revistă Playboy s-a sinucis. Înainte să se arunce de la balconul camerei de hotel în care era cazată, femeia a făcut un gest oribil. Aceasta și-a împins fiul în gol, de la etajul 25 al hotelului din Manhattan. Femeia în vârstă de 46 de ani era cu fiul de 7 ani în cameră.

Stephanie Adams și Vincent, fiul ei, au murit pe loc, informează news.com.au. Trupurile lor au fost descoperite pe balconul de la etajul doi al hotelului Gotham. Medicii au realizat necropsiile pe ambele cadavre. Cauza morții: răni multiple în urma impactului cu suprafața dură a balconului

Anchetatorii susțin că moartea lui Vincent a fost omucidere, iar a lui Stephanie Adams a fost sinucidere. Surse judiciare susțin că fostul model Playboy se află într-un proces de custodie pentru fiul ei. Tatăl lui Vincent este Charles Nicolai, stabilit în New York. Bărbatul nu își poate reveni acum din șoc.

Un prieten de-al lui Charles Nicolai susține că omul era un tată excelent. Își ajuta fiul să învețe să citească și să scrie. Era încântat să fie tată și îi plăcea la nebunie să petreacă timpul cu fiul lui. Prietenii susțin că Charles Nicolai a fost devastat de ruptura produsă între el și Stephanie Adams.

Citește și: PE JASON MOMOA ÎL ȘTII DIN GAME OF THRONES! UITE CUM ARATĂ MAMA LUI! FOTO ÎN ARTICOL

Când s-au cazat în hotel, femeia se afla doar cu fiul ei. Cei doi nu au ieșit deloc din cameră. Apoi trupurile lor au fost găsite. Se pare că femeia nu a lăsat niciun bilet de adio. Cei doi foști iubiți erau mândri de fiul lor. Vincent a fost școlit acasă pentru a îl ține aproape de ei.

Surse din anturajul celor susțin că nunta a fost toxică. Cei doi au avut 10 plângeri depuse pentru violență domestică. Dar nu toate au fost unul împotriva celuilalt. Adams a înaintat trei plângeri de abuz asupra unui minor, împotriva fostului ei soț. În plângeri mai apare stipulat numele unei alte femei. Protecția copilului nu a găsit nimic suspect și tatăl nu a fost amendat.

Nicolai a fost arestat pe 9 februarie după ce mama lui a mărturisit că tatăl i-a dat copilului alimente la care este alergic. Prietenii susțin că femeia avea probleme emoționale. Au rugat-o să caute ajutor. Adams mai avea și probleme financiare din cauza avocaților care îi cereau onorarii mari. Pentru a se întreține, femeia scria cărți, avea un magazin online și se ocupa de partea financiară a afacerii lui Nicolai.

Sursă traducere: ciao.ro