Ce trupa isi doreste Brad Pitt sa cante la nunta sa cu Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt, care ar urma sa se casatoreasca cu partenera sa de viata, actrita Angelina Jolie, in acest an, isi doreste ca formatia americana de rock Kings of Leon sa cante la nunta cuplului, potrivit Mediafax, care citeaza contactmusic.com.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au logodit in aprilie 2012 si au tot incercat sa-si organizeze nunta la Chateau Miraval, un domeniu spectaculos, pe care cuplul il detine in sudul Frantei, insa alte evenimente i-au impiedicat sa-si duca planul la bun sfarsit.

“A fost o lunga perioada de timp, dar in cele din urma se va intampla”, a declarat o sursa.

Brad Pitt spera ca trupa Kings of Leon, formata din fratii Caleb, Jared si Nathan, precum si varul acestora Matthew Followill, sa nu se afle in turneu in ziua nuntii sale.

Citeste si: Angelina Jolie si-a ales o rochie de mireasa speciala! Vezi despre ce este vorba

Rockerii de la Kings of Leon au cateva evenimente programate pentru vara, in Marea Britanie, inclusiv participarea, in iunie, la festivalul Isle Of Wight, iar Brad Pitt spera sa faca in asa fel incat “datele sa functioneze”.

“Brad a petrecut cu Kings of Leon saptamana trecuta. A petrecut aproape toata noaptea discutand cu Caleb si le-a spus despre nunta. Se va intampla (ca trupa Kings of Leon sa cante la nunta actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt, n.r.), daca pot face ca datele sa functioneze”, a declarat o sursa, pentru publicatia The Sun.

Sursa foto: Facebook.com