CE URASC BARBATII LA O FEMEIE

Cine spune ca femeile sunt pretentiose inseamna ca nu stie cum se comporta un barbat. De cele mai multe ori, acesta are mai multe toane decat femeile care sunt criticate pentru timpul petrecut la coafor, in baie, in fata oglinzii ori prin magazine. Asa ca ce nu le convine barbatilor cand vine vorba de partenerele lor?

Ce urasc barbatii la o femeie.

Barbatii nu suporta dulcegariile dupa sex. Doamne fereste sa incepi sa te alinti sau sa-i vorbesti cu “puiule”,” dragule”, sau alte apelative de genul. Cat ai clipi te vei trezi singura in pat, iar el in fata televizorului ori a calculatorului.

Pe barbati ii scoate din sarite o femeie care crede ca are mereu dreptate. Nu spune nimeni ca femeia nu ar zice pe drept anumite lucruri, dar faptul ca aceasta flutura eticheta “ti-am spus eu” de fiecare data este un lucru pe care il scoate din minti pe partenerul tau.

Nu suporta sa fie sunati din 5 in 5 minute. Greu de imaginat, dar barbatii au si ei nevoie de spatiul lor personal, iar faptul ca tu-l suni foarte des (asta doar in conceptia lui, desigur), nu va face altceva decat sa-l enerveze.

CITESTE SI: TOPUL ZODIILOR OBSEDATE DE CONTROL

Pe barbati ii enerveaza femeile care rad tare. Acestia nu suporta ca partenerele lor sa se manifeste intr-un asemenea fel incat sa fie auzite de tot restaurantul. Asa ca doamnelor, mai mult zambet si mai putin ras isteric.

Barbatii nu suporta femeile prea mamoase. De ce credeti ca nu mai locuiesc cu mamele lor? Daca ii veti cocolosi toata ziua, s-ar putea sa plece de acasa in cautarea unei iubite, nu a unei mame.

Nu suporta can sunt luati peste picior de prietenele iubitei. La fel cum si voi mai spuneti cateodata “cine se crede asta sa-mi vorbeasca mie asa”, cam la fel gandeste si partenerul tau. Daca vezi ca prietenele tale sar calul, atrage-le atenia fara nicio jena.

Barbatilor nu le place sa fie treziti prea devreme. Daca nu esti una dintre putinele norocoase ale caror parteneri le intampina dimineata cu micul dejun si cafeaua la pat, atunci lasa-l sa doarma cat are el chef. Altfel, va fi morocanos toata ziua si te va gasi vinovata petru orice.

CITESTE SI: PARTENERUL TAU ESTE GELOS? AFLA CARE SUNT CELE MAI GELOASE ZODII

Pe barbati ii enerveaza lumanarile la cina. Oricat ai incerca sa creezi o atmosfera romantica, prezenta lumanarilor la masa ii va aminti de inmormantarea bunicii si nu se va mai gandi la cat de sexy te-ai imbracat pentru el.

Nu suporta sa vada o femeie cum plange. Niciunui barbat nu-i va face placere sa vada o femeie plangand, asta pentru ca se simte foarte stanjenit si in plus tine prea mult la ea pentru a o vedea nefericita.

Sursa foto www.ele.ro