Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel

Ce filme pregătesc studiourile Marvel după “Avengers: Endgame”? Universul Cinematografic Marvel a crescut enorm în ultimii ani și s-a transformat într-un adevărat lider pe piața lung-metrajelor cu super-eroi, cu peste 20 de filme lansate.

Ce se va întâmpla, însă, după premiera “Avengers: Endgame” și intrarea în faza a 4-a a erei Marvel? Iată ce se știe până acum. În anii care vin, studiourile ar putea lansa.

Filme Marvel care urmează să apară după ultimul “Avengers”:

Spider-Man: Far from Home
Acesta este singurul film care a fost anunțat și confirmat 100%. Filmările s-au încheiat, iar premiera va avea loc anul acesta, în luna iulie.

Black Widow
Au început să apară din ce în ce mai multe informații despre filmul de sine stătător cu Scarlett Johansson în rolul principal. Filmările vor începe în curând, iar lung-metrajul va fi, probabil, primul titlu MCU din 2020.

The Eternals
Kevin Feige, șeful studiourilor MCU, a menționat acest titlu într-un interviu. Filmul se va baza pe cartea de benzi desenate a lui Jack Kirby cu același nume și va extinde și mai mult partea cosmică a poveștilor spuse de studiouri până acum.

Citește și: CAPTAIN MARVEL AR FI TREBUIT SĂ AIBĂ ALT FINAL! CUM AR FI TREBUIT SĂ SE TERMINE CEL MAI TARE FILM AL MOMENTULUI

Black Panther 2
Primul film “Black Panther” a încasat 1,3 miliarde de dolari în întreaga lume și a adus studiourilor Marvel primele Oscaruri. Discuțiile despre partea a doua au fost însă discrete pentru că soarta lui T’Challa este incertă după “Avengers: Endgame”.

Doctor Strange 2
Benedict Cumberbatch a tot îmbrăcat costumul lui Stephen Strânge în “Civil War”, “Infinity War” și “Thor: Ragnarok”. Se zvonește că va avea parte și de un sequel și că Scott Derrickson se va întoarce pe scaunul regizorului.

The Hands of Shang-Chi
“Black Panther” a deschis apetența studiourilor de a încerca lucruri noi și de a se concentra pe minoritățile rasiale în filmele lor. Shang-Chi ar urma să fie primul film de arte marțiale din MCU, cu un protagonist asiatic în rolul principal.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Acesta a fost primul film confirmat după “Avengers: Infinity War”, însă după o serie de probleme cu regizorul James Gunn, producția a fost amânată. În urmă cu puțin timp, bărbatul a fost reangajat pentru acest proiect, iar Gardienii vor reveni pe marile ecrane sub îndrumarea lui.

Sursa foto: billboard