Ce vei face peste 10 ani, in functie de zodia in care esti nascut

Oricine ar vrea sa isi cunoasca viitorul, sa stie ce il asteapta si, eventual, ce are de facut pentru a duce lucrurile in directia corecta. Astrele sunt cele care ne pot ajuta sa intuim cam ceea ce o sa fie.

Iata, spre exemplu, ce ti-e scris in stele ca o sa faci peste 10 ani:

CITESTE SI:Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Berbec

Peste 10 ani vei fi reusit deja sa iti croiesti un drum in viata si cel mai probabil vei fi casatorita deja de cativa ani.

Taur

Nici macar peste 10 ani nu te vei maturiza, astfel ca cel mai probabil atunci vei fi inca in cautarea persoanei potrivite.

Gemeni

Cariera de spion sau de director este cea pe care o vei imbratisa de acum inainte si care ti se va potrivi manusa.

Rac

Peste 10 ani vei avea casa ta, pe care o vei umple de copii, dar si de musafiri.

Leu

Riscul e mare ca in viitorul nu foarte indepartat sa fii falita, pentru ca toti banii pe care ii castigi ii si cheltuiesti.

Fecioara

Tu nu vei imbatrani prea repede, astfel ca sunt sanse mari ca si peste 10 ani sa iti pierzi noptile tot prin cluburi.

Balanta

In urmatorii ani iti vei gasi, in sfarsit, echilibrul mult visat, astfel ca peste 10 ani vei fi deja la casa ta si vei avea propria masina.

Scorpion

Maturitatea te reprezinta cel mai bine si iti aduce si noroc, astfel ca vei fi in apogeul vietii tale din toate punctele de vedere.

Sagetator

Ai toate sansele sa te loveasca norocul si peste 10 ani sa fii miliardara, cu propriul tau iaht, dar si cu mai multe case in diferite colturi ale lumii.

Capricorn

Vei fi la varsta maturitatii, vei avea propria afacere de succes, cu multi angajati si cu venituri consistente, care-ti vor permite sa traiesti cum ai visat.

Varsator

Vei fi o personalitate, vei fi faimoasa, poate ajungi un star de stand-up comedy, insa vei avea si un animal de companie.

CITESTE SI:Top 5 zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2016

Pesti

In urmatorii ani vei profita la maximul de toate sansele care ti se ofera, astfel ca peste un deceniu vei fi propria ta sefa.

Sursa:ele