Ce VITEZA avea TANARUL care a provocat CARNAGIUL de pe DN1

Un martor la tragedia rutiera de sambata seara, de pe DN 1, soldata cu sase morti, spune ca TANARUL de 28 de ani care a provocat accidentul avea 185 de km la ora.

Prieten al victimelor, barbatul a ajuns la locul accidentului si a stat in preajma politistilor care au facut masuratori si a vazut cat arata acul de la vitezometru in momentul impactului fatal. Cele cinci persoane care si-au gasit sfarsitul in tragedia de sambata seara se intorceau de la pescuit si mai aveau cativa kilometri pana acasa.

“Din ce am vazut aseara, acul kilometrajului soferului era oprit la 185 de kilometri la ora. Este ceva incredibil ce se intampla pe drumuri… Acest drum este drumul mortii”, a declarat barbatul potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Accident DN1 – 6 MORTI: Soferul SINUCIGAS a postat un mesaj de ADIO pe Facebook inainte sa provoace TRAGEDIA

Cei care au vazut accidentul cu ochii lor s-au declarat ingroziti.

“Am vazut ca, in fata mea, s-au ciocnit doua masini frontal. Aia de pe contrasens nu am vazut-o. Am vazut aia din fata mea care mergea regulamentar si dintr-o data s-a ridicat in aer”, povesteste un barbat.

Sambata dupa-amiaza, George Dumitru, in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a postat pe contul sau de pe reteaua de socializare mesajul prin care lasa sa se inteleaga ca va face un gest extrem, mesajul fiind postat din judetul Prahova, dintr-o localitate apropiata locului accidentului. Familia care a vazut mesajul a intrat in alerta si a incercat sa il contacteze pe barbat, insa acesta isi inchisese telefonul, spun membrii familiei.

Citeste si: TANARUL care a provocat ACCIDENTUL CUMPLIT de pe DN1 avea 28 de ani si lucrase pe nave de croaziera

Potrivit acestora, se pare ca, dupa ce a postat acest mesaj, George Dumitru a plecat catre munte, iar cand a provocat accidentul se intorcea dinspre Brasov.

Conform datelor furnizate de Politia Prahova, in autoturismul BMW care circula regulamentar si care a fost izbit violent de masina barbatului se aflau un barbat din Campina, in varsta de 44 de ani, impreuna cu fiul sau in varsta de 12 ani, care locuiau in comuna Banesti, langa Campina. Cu cei doi se mai aflau in masina un prieten al soferului, in varsta de 40 de ani si doua femei, in varsta de 38 si 19 ani. Cunoscuti ai acestora spun ca cei cinci se intorceau de la pescuit si mai aveau cativa kilometri pana acasa.

Sursa foto: romaniatv.net