Ce vor barbatii de la o femeie in functie de zodie

Sa arate bine, sa fie sexy si afectuoasa. Acestea sunt lucrurile pe care si le doresc barbatii de la partenerele lor. Dar sunt si alte calitati pe care le „vaneaza”, in functie de zodie. Ce vor bărbatii de la o femeie in functie de zodie:

Berbec: Barbatul Berbec aprecieza o gama foarte larga de femei. Dar cele care ii merg la inima sunt acelea cu personalitate, care stiu sa ii intoarca vorba si poseda un curaj si spirit de aventura comparabil cu ale sale.

CITESTE SI:Cele mai bune pozitii pentru intarzierea ejacularii

Taur: Pentru el frumusetea fizica este foarte importanta. Iar asta inseamna forme si curbe, nu masura 0. Ii plac femeile senzuale, care iubesc amorul fizic. Tipurile intelectuala rasata sau pudibonda il lasa rece.

Gemeni: Oricat de frumoasa, nicio femeie nu cucereste inima unui Geaman daca nu ii fascineaza mai intai mintea. Inteligenta, umorul si o conversatie interesanta sunt pe lista lui de interese. Iar ea trebuie sa il „joace” si sa cedeze greu.

Rac: El e atras de femeile care ofera o senzatie de stabilitate, devotament si afectiune materna. O femeie prea jucausa sau prea sprintara il descumpaneste. El are nevoie sa simta ca se poate baza pe ea, si inca pe termen lung. Leu: Ii va sari imediat in ochi o femeie care polarizeaza atentia in jurul ei, eleganta si deosebita. In acelasi timp trebuie sa fie foarte feminina, emanand gingasie si prospetime. De care sa fie mandru, dar care totusi sa nu-l eclipseze.

Fecioara: El observa amanunte pe care alti barbati le ignora. Apreciaza o femeie care reuseste sa fie eleganta fara sa faca exces de lux. Il indeparteaza femeile cheltuitoare si care isi etaleaza prea evident calitatiele fizice sau poseta de firma.

Balanta: El vede frumusetea in aproape toate femeile, dar cea pe care vrea s-o ia acasa trebuie sa fie o zana intre zane. Apreciaza delicatetea si gingasia feminina si va intoarce prompt spatele unei femei prea masculina sau vulgara.

Scorpion: Scorpionul experimenteaza orice in materie de femei. Dar ca sa se ataseze cu adevarat de una, trebuie ca aceasta sa ii dea senzatia de inocenta, stabilitate afectiva si devotament-orice-ar-fi.

Sagetator: Nu-i plac femeile care il leaga, se agata ca o liana de gatul lui si ii ingradesc libertatea. El apreciaza la o femeie independenta fata de el, simtul umorului si o anumita franchete, fara ocolisuri si aluzii.

Capricorn: Apreciaza aerul aristocratic, de „lady”. Un CV impresionant si niste rude infuente sunt iarasi plusuri in ochii lui. Chiar daca ii plac si femeile populare, stil „sufletul petrecerii”, tot cu una serioasa si linistita pleaca acasa. Varsator: Nu se stie niciodata ce anume apreciaza cel mai mult un Varsator, dar inteligenta, un anumit altruism si senzatia de „femeie pe picioarele ei” sunt pe gustul sau. Compatibilitatea mentala e mai importanta ca cea fizica.

CITESTE SI: Ce barbat are cea mai sexy privire? Gasesti raspunsul in zodia lui

Pesti: Femeia care fascineaza un nativ Pesti este un paradox: in acelasi timp puternica, independenta si stabila, fara fluctuatiile de care sufera el, dar si sensibila, senzuala si afectuoasa. Si mai degraba tacuta decat excesiv de vorbareata…

 Sursa:teotrandafir