Ce vor barbatii in pat de la o femeie. Cele 6 lucruri senzationale pe care le ascund

Femeile vor sa stie totul despre sex, insa se poticnesc cand nu au niciun raspuns la intrebarea: „Ce vor barbatii in pat?”. Noi am aflat acest lucru si va dezvaluim care sunt dorintele lor secrete!

1. BARBATII VOR FEMEI PREZENTE

Barbatilor nu le place sexul banal. Vor sa aiba in pat femei dedicate trup si suflet momentului de romantism/ erotism pe care il petrec impreuna. Acestia vor femei entuziasmate care sa fie capabile sa preia initiativa de fiecare data.

CITESTE SI: STUDIU: Cati barbati mimeaza orgasmul si DE CE o fac

2. BARBATII VOR FEMEI CARE SA ACCEPTE POZITII SEXUALE DIVERSIFICATE

Masculii nu sunt incantati daca fac sex mereu in aceeasi pozitie sexuala. Acestia sunt innebuniti dupa cat mai multe schimbari, de multe ori chiar in timpul partidei de amor. Flacara pasiunii le pune la contributie imaginatia.

3. BARBATII VOR UNEORI DOAR SEX

Barbatii nu pun suflet atunci cand fac sex, spre deosebire de femei, care nu pot petrece clipe pline de actiune in pat cu o persoana fata de care sa nu simta absolut nimic.

Barbatii sunt foarte incantati de aventurile sexuale pasagere, lucru care le deranjeaza pe doamne si domnisoare.

4. BARBATII VOR SA FIE TRATATI CA NISTE COPILASI

Femeile stiu deja asta. Ei sunt extrem de alintati si vor sa fie giugiuliti mereu. Mangaierile repetate si privitul in ochi inmoaie orice mascul, indiferent cat de macho man s-ar da.

5. BARBATII VOR SA FACA SEX CU FEMEI CU FORME RONTUJIOARE

Majoritatea barbatilor prefera femei care sa aiba forme, pentru ca au pe ce sa puna mana. Conditia fizica este importanta si trebuie luata in calcul de fiecare data.

CITESTE SI: PRO si CONTRA: ONE NIGHT STAND

6. BARBATII VOR SA FIE RESPECTATI

Pare un argument care nu are ce cauta cand vine vorba de sex, dar, da, barbatii cauta respect inainte de orice. Femeile trebuie sa accepte o serie de mofturi sau, sa le spunem preferinte, din partea reprezentantilor sexului tare. Asa cum femeile au propriile lor dorinte, si barbatii au preferinte cand vine vorba de felul in care se face sex.

Sursa:revistateo