Ce vor, de fapt, barbatii de la femei? 3 lucruri pe care le apreciaza la o femeie

Cei mai multi barbati nu sunt deloc complicati intr-o relatie amoroasa, iar lucrurile pe care le apreciaza la persoanele de sex opus sunt calitatile pe care femeile le detin in mod natural sau si le dezvolta constant.

1. Capacitatea de a-si purta singura de grija

O femeie independenta isi poate purta singura de grija. O astfel de femeie isi duce singura poseta (una dintre marile erori de politete din partea unui barbat este cea de a se ofei sa care poseta unei femei), isi face singura rezervare la film sau la teatru si nu da niciodata impresia ca fara el nu s-ar putea descurca.

CITESTE SI: 9 lucruri pe care un barbat dezbracat ar vrea sa le auda

2. Are propriile sale opinii

Barbatilor le plac femeile care au propriile lor opinii si nu le imprumuta neconditionat pe ale celor din jur. Mai mult decat atat, barbatii apreciaza femeile rationale in opiniile lor, care reusesc sa-si argumenteze punctele de vedere intr-un mod simplu, clar si neostentativ. Daca ea ii da dreptate doar pentru a-i face pe plac, respectul lui pentru partenera sa se va diminua semnificativ.

CITESTE SI: Acestea sunt semnele care iti spun ca faci sex in pozitia gresita!

3. Este intotdeauna ingrijita

Barbatii apreciaza femeile care acorda o mare importanta ingrijirii personale. O femeie ingrijita nu trebuie sa poarte neaparat haine “de firma” sau sa cheltuiasca sute de lei in fiecare luna pentru diferite tratamente cosmetice, ci sa aiba grija, in mod constant, de modul in care arata.

 

Sursa:kfetele