TI-A SPUS PE BUNE CE VREA? CE VOR FEMEILE IN DRAGOSTE, IN FUNCTIE DE VARSTA

V-ati gandit vreodata ce vor femeile in dragoste? Raspunsul? Depinde varsta.

La 20 de ani…

…nu ai nicio grija, asa ca de la barbatul de langa tine nu vrei decat sa te iubeasca. Esti dispusa sa nu tii cont de ambitiile sau finantele sale, cata vreme iti da fluturi in stomac de cate ori il vezi. Te lasi usor dusa de val si nu te gandesti prea mult la cum te-ar putea afecta spontaneitatea pe viitor. Nu iti pasa de ce spun ceilalti, iar daca nu il considera potrivit pentru tine pe iubitul tau, crezi ca pur si simplu nu inteleg cat de speciala este relatia voastra. Asta este varsta iubirilor pasionale si fulgeratoare si a suferintelor intense din dragoste. Acum nu vrei decat un barbat care sa te faca sa te simti singura femeie din Univers, iar ratiunea ta este, de multe ori, pusa pe „pause”.

CITESTE SI: CE NU SUPORTA BARBATII LA O FEMEIE? Afla mai multe

La 30 de ani…

…ai ceva mai multa incredere in tine, esti independenta financiar si nu te lasi cucerita de orice barbat care iti spune vorbe mari si te priveste frumos. Stii cat valorezi, iar cel care te vrea trebuie sa iti demonstreze ca te pretuieste. Nu mai esti impresionata de rebeli boemi, vrei acum un barbat sigur pe el, cu o cariera solida si planuri de viitor marete. Te gandesti, deja, la o familie si vrei, inainte de orice, siguranta de la iubitul tau. Esti pregatita pentru relatii stabile si nu mai esti atat de interesata de aventurile de-o noapte.

La 40 de ani…

…daca nu ai o relatie stabila, ai impresia ca ti-ai pierdut sansa de a fi fericita. Adevarul este ca acum esti mai puternica si mai sexy ca niciodata! Acum stii exact ce vrei de la un barbat si ceri direct ce crezi ca meriti. Iti doresti pe cineva langa tine, dar poti trai foarte bine si fara un barbat in viata ta. Iti este mult mai usor sa pleci dintr-o relatie in care nu esti fericita, iar siguranta ta poate fi chiar intimidanta.

CITESTE SI: Ce vor barbatii de la o sotie? 7 lucruri la care nu te-ai fi gandit

La 50 de ani…

…esti la fel de dispusa sa iubesti ca la 20 de ani. Daca nu esti, deja, intr-o relatie, ai nevoie de un barbat sigur pe el, puternic si fermecator. Nu vrei o relatie in care sa depinzi de celalalt, ci vrei pe cineva care sa iti aprecieze libertatea si sa te respecte. Iubesti frumos, cald, cu pasiune, dar fara sa iti pierzi ratiunea. Nu te mai lasi dusa de val, ai nevoie de dovezi concrete ca sa ai incredere in cineva.

Sursa: unica