Ce vor pati soferii care parcheaza masinile pe trotuarele din centrul Capitalei

Soferii care parcheaza pe trotuarul recent amenajat de pe Bd. Nicolae Balcescu, in apropiere de Piata Universitatii, vor fi amendati de politistii locali.

Daca ajungeti in zona Pietei Universitatii si vreti sa parcati pe trotuarul recent amenajat, de pe Bd. Nicolae Balcescu, ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a lua o asemenea decizie, pentru ca oamenii legii au inceput sa dea amenzi. 

Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti (DGPLMB), Razvan Popa, pentru oprirea pe trotuarul de pe Bd. Nicolae Balcescu soferii risca sa primeasca doua puncte penalizare si doua puncte de amenda, iar pentru stationarea pe trotuar soferii risca patru puncte amenda si trei puncte penalizare, potrivit b365.ro.

Actiunile de acest gen au fost demarate la inceputul lunii decembrie, iar in mai putin de o saptamana si jumatate s-au dat deja 20 de avertismente scrise, la care se adauga punctele de penalizare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale a Muncipiului Bucuresti a precizat ca Administratia Strazilor ar putea sa blocheze toate trotuarele, astfel incat sa ii impiedice pe soferi sa mai parcheze pe trotuare.

sursa foto: b365.ro