Ce vrea să spună Iordănescu junior? Declarații ciudate înainte de meciul Astra – Dinamo

Antrenorul Astrei Giurgiu, Edward Iordănescu, a făcut, marți, câteva declarații controversate înaintea meciului cu Dinamo, decisiv pentru calificarea „câinilor roșii” în play-off.

Astra este deja calificată în play-off, iar tehnicianul sugerează că nu va trata meciul serios. El spune că va folosi mai multe rezerve deoarece îl așteaptă un meci dificil cu Gaz Metan Mediaș în Cupa României și are fotbaliști în pericol de suspendare pentru prima etapă a play-off-ului.

“E foarte adevărat că trebuie să luăm decizii corecte privind acest meci. Avem 9 jucători la limita suspendării pentru prima etapă din play-off! Nouă! În prima rundă din play-off se contabilizează cartonașele din sezonul regulat. Apoi, la trei zile după Dinamo avem meci important cu Mediașul în Cupa României. Vom gândi strategia pentru trei meciuri, cel cu Dinamo, cel de Cupa și prima etapă din play-off”, a spus Iordănescu pentru Gsp.

Mai mult, Iordănescu mai afirmă că “fotbalul românesc are nevoie de Dinamo în play-off”. “Dinamo a arătat lucruri extraordinare în 2018. Vasile Miriuta are presiune și mulți contestatari, dar a demonstrat că a făcut o muncă foarte bună cu echipa. Părerea mea este că Dinamo are o echipă foarte valoroasă de la mijloc în sus. Și dacă va intra în play-off, chiar dacă nu va porni cu prima șansă, eu cred că Dinamo se va lupta la titlu cu siguranță!”, a explicat Iordănescu.

Dinamo se califică în play-off indiferent ce fac celelalte echipe dacă va câștiga la Giurgiu. Cu un egal la Giurgiu, Dinamo are nevoie că CSM Poli Iași să nu învingă Viitorul. Cu o înfrângere la Giurgiu, Dinamo se mai califică doar dacă Poli Iași nu învinge Viitorul, iar Botoșani nu învinge Gaz Metan Mediaș.

Sursă foto: sport