Ce zeita esti in functie de anotimpul in care te-ai nascut

Toate femeile sunt zeite, unele provoaca haos, iar altele fericire, dar toate au forțe care sunt extraordinare. Exista patru zeite care conduc cele patru anotimpuri.

Artemis (primavara)
Zeita fertilitatii si a padurilor. Primavara este un nou inceput, speranta si intruchipeaza inspiratia. Femeile care s-au nascut primavara sunt puternice, poseda capacitatea de a face totul cu forta. Intelepciunea este un cadou pentru ele si familiile lor si este intotdeauna bine sa le consultati si sa le cereti sfaturi, atunci cand treceti prin vremuri dificile. Femeile nascute primavara sunt mereu ferme pe teren.

CITESTE SI: Invata cum sa il seduci, in functie de zodie

Afrodita (vara)
Zeita dragostei si a frumusetii, care poate cuceri fiecare suflet. Vara este sezonul de emotii, experiente intense si de a intra oameni noi in vietile noastre. Femeile care s-au nascut vara iubesc si le place sa traiasca o poveste de dragoste intensa pe timp de vara. Creaturi blande cu un aspect frumos si un suflet bun, acestea sunt femeile la care fiecare om viseaza. Ele sunt capabile sa cucereasca cu usurinta inimile celor din jurul lor.

Hera (toamna)
Hera este zeita casatoriei si a familiei. Aceste femei traiesc pentru a crea un mediu confortabil familiei lor. Femeile care s-au nascut toamna sunt foarte inteligente si ingrijite, puterea lor este de a crea o dragoste care dureaza pentru totdeauna si isi iubeste copilul si omul alaturi de ea mai mult ca orice.

CITESTE SI: Top cele mai cuceritoare zodii in dragoste

Selena (iarna)
Selena este zeita Lunii. Competentele sale sunt prezentate in intuitie si anticiparea evenimentelor viitoare. Femeile care s-au nascut in timpul iernii au un sentiment pentru toata lumea din jurul lor si poate sa faca distinctia intre oameni falsi si oameni sinceri. Atunci cand se indragostesc tin cu viata lor la persoana iubita. Si odata ce au facut o greseala, ele vor face tot posibilul sa mai faca una pe viitor.

 

Sursa:bewoman