Ce zodii au noroc la bani in 2016

Astrele au decis ce semne zodiacale au noroc la bani in anul in care tocmai am intrat, iar cei mai fericiti din acest punct de vedere se pare ca vor fi leii, fecioarele, capricornii si varsatorii.

Leu

Reprezentantele acestui semn zodiacal au muncit din greu in anul care tocmai a trecut si sunt pe cale sa culeaga roadele acestor eforturi pentru care si-au neglijat familia si viata sociala. Este posibil sa primesti o promovare in primavara, ceea ce iti va aduce mai multi bani, desigur. Vei cunoaste oameni entuziasti, carora le va placea sa lucreze cu tine. Totusi, vei fi prinsa atat de mult cu jobul, ca vei face aceeasi greseala ca in anul precedent si-ti vei ignora viata personala. Inceputul verii te va face sa te detasezi, sa tragi aer adanc in piept si sa-si dai seama ca banii pe care i-ai obtinut cu atata truda trebuie cheltuiti ca sa te relaxezi alaturi de familie.

CITESTE SI: Patru zodii bune pe pus pe rana

Fecioara

2016 a venit cu idei noi pentru Fecioara. Vei deborda de creativitate si vei reusi sa cuceresti cu farmecul tau pe cei din jur, chiar si pe cei care te antipatizau. Ideile tale vor fi nu doar apreciate, ci si puse in practica si, drept urmare, rasplatite. In primavara vei face cateva calatorii pe care le asteptai de multa vreme. Banii de care vei avea parte anul acesta iti vor permite sa isi satisfaci absolut orice moft. In septembrie, eclipsa de soare, care va fi in Fecioara, va veni cu si mai multe oportunitati la locul de munca, de care vei profita din plin. Vei avea parte astfel, de o dublare a salariului. Va fi, deci, un an al satisfactiei profesionale, cand iti va surade norocul pe plan financiar.

Capricorn

In 2016 realizarile Capricornului vor fi peste asteptarile sale. Munca, meticulozitatea, rabdarea si eforturile tale iti vor aduce recunoasterea mult asteptata. Obiectivele pe care ti le-ai impus, desi nu sunt deloc unele ambitioase, ba dimpotriva, chiar marunte, vor fi bifate incet, cu rabdare. Insa le vei bifa la timp, lucrul pe care toata lumea il va aprecia la tine. Banii vor veni din toate partile: colaborari, proiecte personale, mostenire sau vanzarea unui teren ori bonusuri la locul de munca.

CITESTE SI: Care este cea mai sofisticata zodie

Varsator

Banii pe care ii va primi in luna martie Varsatorul ii vor permite reprezentantului acestui semn zodiacal sa isi indeplineasca un vis pe care il are de multa vreme. Inteligenta ta va cunoaste lumina reflectoarelor, vei avea un succes rasunator datorita creatiilor tale, iar castigurile nu vor intarzia sa apara. Te vei remarca, datorita conjunctiei dintre Mercur si Pluto, care isi va da curaj sa-ti verbalizezi ideile stralucite.

 Sursa:unica