Ce zodii isi gasesc jumatatea iarna asta

Se anunta o iarna plina de scantei… Mai multe zodii isi vor gasi jumatatea in perioada urmatoare, iar unele dintre ele vor lua decizii rapide si isi vor oficializa aceste noi relatii. Uite cine sunt nativii zodiacului care vor avea o iarna plina de iubire!

Berbecii

Dincolo de aparente, berbecii sunt niste romantici incurabili! Ei viseaza deja de ceva vreme la o mare dragoste, care sa ii rascoleasca sufleteste, iar iarna aceasta se pare ca vor si trai o astfel de poveste de iubire. Din fericire pentru ei, cei care incep relatii in urmatoarea perioada au sanse mari sa isi si oficializeze aceste relatii, intr-un timp foarte scurt.

CITESTE SI: Ce te face sa plangi usor, in functie de zodie

Taurii

Taurilor nu le plac aventurile, ci relatiile lungi, serioase. Totusi, multi tauri care acum sunt in relatii stabile ar putea trece printr-o perioada tumultoasa din punct de vedere amoros, in saptamanile ce urmeaza. Mai exact, multi tauri implicati deja in relatii, vor cunoaste persoane noi, de care se vor indragosti la prima vedere si pentru care isi vor parasi actualii parteneri.

Gemenii

Gemenii iubesc aventurile si nu se gandesc prea mult la relatii serioase. Totusi, e foarte posibil ca in preajma sarbatorilor de iarna sa intalneasca o persoana care sa le schimbe total aceasta idee. Pentru prima oara dupa mult timp, planetele se aliniaza perfect in zodia gemenilor, iar ei au sansa sa isi gaseasca marea dragoste.

Balantele

Multe balante au trecut printr-o perioada grea, din punct de vedere amoros. Unii dintre acesti nativi nu au mai fost implicati intr-o relatie serioasa de ani de zile, insa iarna aceasta au sanse sa cunoasca pe cineva de care se vor indragosti din prima clipa. Atentie insa! O astfel de relatie nu va dura prea mult, ci va fi mai degraba o aventura de o iarna. Primavara 2016 le pregateste balantelor noi surprize sentimentale.

CITESTE SI: 4 zodii care dau lovitura in orice domeniu. Cu totii am vrea sa ne fi nascut sub aceste semne

Pestii

Si pestii vor trece printr-o perioada frumoasa in saptamanile ce urmeaza. Multi nativi ai acestei zodii vor intra in relatii in aceasta iarna si pentru unii dintre ei aceste relatii se vor si oficializa in 2016. Altii s-ar putea chiar sa devina parinti in anul care urmeaza, lucru care ii va face sa se simta foarte fericiti. Pestii care incep relatii in aceasta iarna au sanse mari sa ramana toata viata alaturi de noul partener.

 Sursa:unica