Ce zodii iti fac necazuri

O viata fara probleme este o viata perfecta. Dar, cum rar gasesti oameni cu o existenta fara griji, incercam sa meditam mai mult la sensul vietii noastre, la ce am  facut gresit, de unde ni se trag necazurile. Deseori ajungem la concluzia ca acestea sunt create chiar de noi sau sunt rezultatul bunavointei cuiva din cercul nostru. Astrele vor spune ce zodii iti fac necazuri, resposnabile intr-o mare masura de esecurile tale.

Berbec

Incapatanat si dornic sa faca lucrurile exact asa cum vrea el, fara sa ii scape de sub control ceva, Berbecul va avea mari probleme atunci cand in plan intervine o Balanta. In general, orice proiect al Berbecului in care este inclusa si o Balanta este sortit esecului, pentru ca aceasta din urma are scopuri nobile: sa scoata in evidenta calitatile tuturor celor din echipa. Berbecul ghiceste planul Balantei si va lua toata munca asupra lui. Nu va reusi, desigur sa faca fata, astfel ajungand nu doar sa se suprasolicite, dar si sa depaseasca termenul-limita cu mult si sa devina persona non-grata pentru sef. In viata de zi cu zi, daca ai Balanta in gasca de prieteni, nu te imprumuta la ea, te vei indatora mai rau decat la banca.

CITESTE SI: Singura zodie care nu stie sa piarda

Taur

Taurul se descurca excelent pe plan profesional, motiv pentru care nu are niciodata vreo problema aici. Pe plan personal insa trebuie sa rezolve o sumedenie de necazuri care se abat cu frecventa picaturii chinezesti. Iar zodia de la care i se trag suferintele emotionale este Scorpionul, caracterizat de instabilitate din acest punct de vedere. Va fi dezechilibrat pe plan sentimental, nu isi va gasi locul in raport cu Scorpionul care, intentionat sau nu, ii va insulfa o lipsa de incredere in sine greu de recuperat.

Gemeni

Gemenii sunt nestatornici, foarte buni in planul comunicarii, motiv pentru care necazurile lor nu sunt niciodata prea mari. Insa exista un semn zodiacal care reuseste sa-l dea peste cap si sa-l faca sa se indoiasca de tot ceea ce stiu – motiv de ingrjiorare urias pentru Gemeni. Leul il va pune intotdeauna intr-o lumina proasta, dar nu neaparat intentionat, ci doar pentru ca acesta este felul lui de-a fi: laudaros, dornic sa faca mereu totul doar el si sa fie in centrul atentie. Aceste dorinte ale Leului coincid cu cele ale Gemenilor, motiv pentru care acestia din urma se vor da peste cap sa surclaseze Leul, nu fara a esua lamentabil si a se face de ras.

Rac

Protector si iubitor, Racul va avea inima franta de fiecare data cand va intra in contact cu un Varsator. Nestatornic si misterios, Varsatorul ii va suci mintile Racului, care se va alege in cele din urma cu inima franta. Aceasta experienta il va lasa cu incapacitatea de a se mai dedica trup si suflet unei persoane, lucru care il va face sa sufere si mai tare. Pentru ca Racul pentru asta traieste.

CITESTE SI: 5 zodii care ar muta muntii pentru tine

Leu

Soarta rea a Leului sta in mainile Fecioarei. Aceasta ii canta in struna Leului, dornic sa auda mereu numai laude. Insa Fecioara, mereu dispusa sa urce pe scara sociala, desi nu-i place sa recunoasca asta, are propria agenda, pe care, rabdatoare, o pune in aplicare pana cand isi atinge scopul.

 Sursa:unica