CE ZODII SUNT NEFERICITE IN CASNICIE

Casnicia inseamna fericire, impartirea bunelor si relelor din viata de cuplu, dar si a momentelor norocoase sau ghinioanele. Insa lucrurile nu merg bine pentru toata lumea.

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocosi in dragoste. O mare parte din vina le revine lor si nu soarta este de vina pentru firea lor dificila, momentele in care sunt ursuzi fara motiv, sau obsesia pentru locul de munca. In principiu, capricornii reusesc sa gaseasca persoane care sa le suporte nazurile si sa-i iubeasca asa ursuzi, dar daca ei intrec masura, totul se poate termina cu un divort dureros.

CITESTE SI: Vrei o viata sexuala condimentata? Afla ce zodie sa alegi

Taur

Taurii sunt destul de ghinionisti si fara sa mai aiba probleme in cuplu, dar cand acestea apar, nici macar astrele nu pot ajuta. Rigizi in decizii si incapatanati aproape la fel de rau ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme in casnicie. Faptul ca nu au deloc rabdare ii face sa se certe excesiv de violent, chiar si din motive prea putin insemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se indragosti foarte tare si foarte repede. Pentru ca nu sunt foarte atenti la semnalele de alarma, pot sfarsi intr-un mariaj care ii face nefericiti, dar cum nu sunt genul sa lupte pentru drepturile lor, nu prea isi impun punctul de vedere si rabda.

CITESTE SI: Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Pesti

Pestii sunt destul de ghinionisti in dragoste, dar poate ca o parte din vina le apartine. Cum ei spera mereu ca dragostea lor sa dainuie si ignora adesea semnalele de alarma din partea partenerului de viata, se intampla foarte des sa fie nefericiti in casnicie si sa nu inteleaga de ce. Usor de ranit, pestii nu se multumesc cu altceva decat basmul imaginat de ei intr-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme in casnicie.

 Sursa:unica