Cea mai bine plătită prostituată din SUA despre români: Când văd unul știu ce mă așteaptă

Alice Little este o tânără prostituată din Dublin care locuiește în S.U.A. Femeia este cea mai bine plătită prostituată de lux de pe meleagurile americane. În doar doi ani și jumătate, tânăra a strâns peste un milion de dolari. Ea a acordat un interviu pentru jurnaliștii de la Adevărul.

Alice Little s-a multat la cinci ani din Dublin în America. Ea susține că job-ul său este cel al unui psiholog, consilier marțial și expert în sex. Alice lucrează ca escortă în Nevada, acolo unde prostituția este legală.

„Toţi oamenii care mă cunosc şi care descoperă că am facultate şi că nu am niciunul dintre stereotipurile profesiei mele mă întreabă acelaşi lucru. De ce am ales să devin lucrătoare sexuală?”, a declarat Alice Little pentru adevarul.ro.

Prostituata de lux a dezvăluit că, în opinia ei, românii sunt printre cei mai buni la pat. Alice Little susține că se bucură atunci când vede terminația „escu” la finalul unui nume. Își dă seama imediat că este vorba de un român.

„Am avut clienţi din România şi pot spune că sunt printre cei mai buni la pat! Ori de câte ori văd terminaţia ”escu” la finalul unui nume, ştiu că e român şi voi avea parte de o partidă de sex sălbatic!”, a mai spus Alice pentru sursa citată.

Sursa text: adevărul.ro