Cea mai bună metodă neinvazivă de tratament pentru varice

Varicele sunt o afecțiune cu care se confruntă mai mult de 20% din populația globului. Persoanele care au dezvoltat vene varicoase și ajung la un consult de specialitate îl vor întreba pe medicul flebolog care este cea mai bună metodă de tratament pentru varice.

Răspunsul specialistului diferă în funcție de stadiul bolii, varicele putând fi tratate prin metode neinvazive până la operație, un moment pe care fiecare pacient își dorește să-l evite.

Cel mai bun gel natural pentru varice

Varicele pot fi tratate cu ajutorul gelului natural KioGel. Aplicat local, este cel mai rapid și eficient remediu pentru ameliorarea durerii, inflamațiilor și a senzației de disconfort. KioGel este una dintre cele mai apreciate metode de tratament pentru varice. KioGel tratează și previne cauzele apariției varicelor, este o soluție neinvazivă și este potrivit pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

KioGel are numeroase efecte benefice în combaterea varicelor deoarece a fost creat pentru a ameliora rapid și eficient simptomele, dar și pentru a trata, neinvaziv, varicele. Are proprietăți: antiinflamatoare, flebotonice, anticoagulante, fluidizante sangvin și decongestive.

După numai câteva ședințe de masaj terapeutic cu gelul natural KioGel durerea va fi eliminată, senzația de picioare grele va dispărea iar aspectul estetic al picioarelor va fi îmbunătățit radical. Alte efecte benefice ale acestui gel sunt: reducerea inflamațiilor, tonifiază și repară pielea și încetinește procesul de îmbătrânire al acesteia.

Tratament naturist varice

Indiferent de ce cremă, unguent sau gel va fi ales ca tratament naturist pentru varice este foarte important consultarea ingredientelor folosite. Acestea trebuie să fie sută la sută naturale, prelucrate manual, iar efectele benefice ale plantelor să fie conservate cu atenție pentru a influența pozitiv efectul terapeutic al produsului.

KioGel, gel natural pentru varice

KioGel este singurul gel natural împotriva varicelor care combină puterea escinei din aesculus hippocastanum cu efectele de neegalat ale resveratrolului din vitis vinifera. Extractele de castan sălbatic și semințe de struguri sunt amplificate de principiile active din rădăcina de helleborus purpurascens.

KioGel nu conține parabeni, coloranți, aditivi sintetici, GMO și poate fi folosit în paralel, fără contraindicații, cu orice alt tratament pentru varice. KioGel este indicat și are rezultate excelente și în profilaxia varicelor.

KioGel este rezultatul combinării a trei extracte naturale, concentrate care alcătuiesc un gel ușor de absorbit și nu lasă reziduri sau urme pe piele. Grație acestor factori și calități, gelul terapeutic este recomandat pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Igiena locală are un rol important, zona afectată de varice trebuie curățată înainte de fiecare aplicare a gelului.

Iată care sunt cele trei ingrediente naturale ale KioGel care ajută la acțiune imediată și efecte de durată împotriva varicelor:

Extract din castan sălbatic

Principii active: Escina, Cumarine, Flavonoide
Proprietăți: antiinflamatoare, flebotonice, anticoagulante, fluidizante sangvin, decongestive.
Acțiune: Intensifică fluxul sangvin prin artere și vene, mărește rezistența la presiune a vaselor de sânge și scade permeabilitatea capilară.

Extract din semințe de struguri

Principii active: Polifenoli, Bioflavonoizi, Resveratrol, Acid linoleic
Proprietăți: Antioxidant, Vaso-dilatator, Capilaro-, arterio- și venoprotector.
Acțiune: Limitează distrugerea fibrelor de colagen. Ajută în normalizarea tensiunii arteriale. Reduce colesterolul și trigliceridele. Regenerează sistemul cardiovascular. Ajută în lupta cu radicalii liberi, stresul oxidativ și îmbătrânirea prematură. Tonic pentru creier, musculatură și sistemul circulator.

Extract din rădăcină de spânz

Principii active: Saponozide, Glicozide, Rezine, Lactona, Minerale, Taninuri
Proprietăți: Venotonic, Antiflebitic, Astringent și Analgezic.
Acțiune: Stimulează circulația capilară, mărește rezistența pereților capilarelor și scade permeabilitatea capilarelor.

În România se găsesc numeroase remedii pentru varice, de la tratamente medicale până la tratamente naturiste. Pentru a alege cel mai potrivit tratament pentru varice este neapărat necesară vizita la medicul flebolog pentru stabilirea unui diagnostic corect. În funcție de rezultat și diagnostic se poate alege cel mai bun remediu de tratament pentru varice, dar și pentru profilaxie.