Cea mai frumoasă fetiță din lume are numai 6 ani și trăsături de păpușă! Galerie foto

Cea mai frumoasă fetiță din lume are numai 6 ani! Anastasia Knyazeva are peste 500.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Micuța de 6 ani este din Rusia și este superbă!

Aceasta a uimit publicul cu trăsăturile sale de păpușă. Fetiță de 6 ani catalogată cea mai frumoasă din lume calcă pe urmele modelului Thylane Blondeau, din Franța. Aceasta are acum 16 ani și, în copilărie, a fost numită ‘cea mai frumoasă fetiță’. Acum a fost detronată de această rusoaică.

Anastasia Knyazeva are peste 500.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Aceștia sunt uimiți de trăsăturile ei perfecte care o fac să semene cu o papușă. Micuța este un model de succes în Rusia. A apărut în numeroase ședințe foto pentru branduri care produc obiecte pentru copii. Anastasia a semnat un contract cu agenția President Kids Management. Micuța este ajutată de mama ei să aibă o carieră de succes.

Anna, mama fetei de 6 ani, publică des imagini cu fiica ei. Aceasta postează imagini din campanii sau din culise, în timp ce fiica ei se pregătește. Fiecare poză primește zeci de likeuri și comentarii. Anastasia Knyazeva este lăudată pentru trăsăturile ei ieșite din comun.

Micuta a început să pozeze în urmă cu doi ani, când avea 4 anișori. Această a pozat pentru mai multe firme mari din Rusia. Anastasia Knyazeva a detronat-o la frumusețe și la titlu pe franțuzoaică Thylane Blondeau. În urmă cu 10 ani, această apărea în revista Vogue și era numită ‘cea mai frumoasă fetiță din lume’.

Sursa text: dailymail.co.uk