Cea mai frumoasă luptătoare din MMA, desfigurată după o luptă! Galerie foto

Kamila Smogulecka, o luptătoare poloneză în vârstă de 27 de ani, este recunoscută drept cea mai frumoasă sportivă din MMA. Mai mult, presa britanică au numit-o drept cea mai frumoasă luptătoare din lume.

”Zusje” a debutat în ringul de MMA în urmă cu trei ani și, deși n-a obținut multe victorii, notorietatea sa ”a explodat” în mediul online. În prezent, Kamila are, numai pe Instagram, peste 3,5 milioane de urmăritori.

Milioane de urmăritori care au fost șocați după ce Kamila a postat pe contul său un video dar și câteva fotografii în care apărea desfigurată la finele unei lupte în ring. ”Pentru cei care se întreabă, s-a întâmplat în prima rundă, dar am luptat până la final și am pierdut la puncte. M-am recuperat total într-o lună”, a declarat ”Zusje”.

Până în prezent Kamila Smogulecka are în palmares două victorii și două înfrângere în circuitul MMA. Pentru fiecare luptă disputată, Kamila a încasat până la 30.000 de euro.

Kamila Smogulecka și-a creat, în 2022, și un cont pe o platformă pentru adulți, unde fotografiile sale pot fi văzute pentru un abonament lunar de 15 dolari. În plus, a început și o carieră muzicală.

”Zusje” a adunat o avere care se apropie de un milion de dolari, însă doar o mică parte din acești bani au fost câștigați din sport.

Sursa foto: Instagram