Cea mai frumoasă pisică din lume: Să o cunoaștem pe Narnia, felina cu două fețe! Foto în articol

Narnia s-a aflat în centrul atenţiei din prima lună de viaţă, căci aspectul ei este unul care nu poate trece neobservat. Vă prezentăm pisica cu două feţe, un exemplar extrem de rar în întreaga lume.

Narnia are jumătate de faţă neagră şi jumătate gri. Încă de puiuţ a reuşit să fie în centrul atenţiei. Ne ferim de oamenii cu două feţe, însă nu putem face acelaşi lucru şi cu această felină adorabilă. Judecând după numărul de aprecieri pe care l-a strâns o fotografie cu Narnia este clar că a cucerit inimile internauţilor de toate vârstele.

Într-o locuinţă din Franţa trăieşte o pisicuţă din rasa British shorthair cu două feţe: jumătate neagră şi jumătate gri. Coloritul animalutului o face să se numere printre cele mai rare exemplare din lume. Cele două culori sunt perfect deliminate de linia trasată  de „mama natură”. Fotograful Jean-Michel Labat a surprins-o pe Narnia în cele mai dragălase ipostaze.

Citește și: SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ FREDDY, CEL MAI MARE CÂINE DIN LUME! ÎN 2 PICIOARE ARE 2,24 M! VIDEO

Narnia a venit pe lume pe 28 martie 2017, iar stăpâna sa, Stephanie Jimenez, s-a îndrăgostit pe loc de ochii săi albaştri. Ce-i drept, oricărei persoane i-ar fi dificil să reziste farmecului pe care Narnia îl expune atât de natural. Chiar dacă nu se cunoaşte cu exactitate cauza coloritului deosebit al Narniei, în general animăluţele cu acest tip de look misterior poartă numele de „chimeras”. Se pare că în cazul lor două tipuri de ADN au fuzionat încă din pântecele mamei.

Citește și:  VENOM, CEL MAI SCUMP PITBULL DIN LUME! FĂ CUNOȘTINȚĂ CU O FORȚĂ A NATURII! VIDEO

Sursa traducere: click.ro