CEA MAI GRASA femeie din Romania a nascut o fetita. FOTO in articol

Cea mai GRASA FEMEIE din Romania a nascut. Mariana Buica, in varsta de 25 de ani, este in culmea fericirii dupa ce, de Paste, a adus pe lume o fetita, careia i-a pus numele Erica.

Copilul a primit nota maxima de la medici, iar femeia se simte bine dupa nastere. Desi a fost o nastere grea, Mariana Buica marturiseste ca si-a revenit repede dupa nastere, mai ales ca micuta s-a nascut chiar in ziua de Paste.

“Sunt fericita. E o minune, mai ales ca am nascut-o chiar in ziua de Paste, la ora 11:45. Ma simt foarte bine si fata este si ea sanatoasa. A fost o nastere destul de greoaie. Nu-mi vine sa cred ca imi tin in brate copilul, pentru ca nu ma asteptam sa am un copil atat de repede”, a declarat Mariana la emisiunea “La Maruta”.

Mondo News iti recomanda si: O femeie din Maramures s-a ingrasat 270 kg in 6 ani! Cum a fost posibil?

La inceputul anului 2013, Mariana Buica era considerata cea mai grasa femeie din Romania, cantarind 240 de kilograme. Pentru ca sanatatea ii era pusa in pericol, femeia in varsta de 26 de ani a decis sa ia masuri.

Cu ajutorul echipei emisiunii realizata de Catalin Maruta, Mariana a fost supusa unei operatii de micsorare a stomacului. Interventia a facut minuni, iar in cateva luni, cu o dieta stricta si miscare, femeia a ajuns sa aiba 131 de kilograme.

Mariana Buica, dupa ce a slabit