Cea mai intimidanta femeie din zodiac

Poate i-ai invidiat caracterul, personalitatea, increderea in sine si prezenta ei aparent impecabila. Pare sa stie intotdeauna ce-si doreste, este foarte concentrata atunci cand isi face planuri pe termen scurt sau pentru toata viata. Pare femeia care nu da gres niciodata si te intimideaza.

Toate aceste trasaturi puternice, spun astrele, sunt specifice femeii nascute in zodia Capricorn. Cele nascute in perioada 21 decembrie-19 ianuarie pot parea stoice, de piatra, insa, in realitate sunt persoane extraordinare, foarte iubitoare si sensibile. Acest lucru il observa doar oamenii care ajung sa cunoasca foarte bine femeia-Capricorn.

CITESTE SI: Ce creaturi mitologice ar fi zodiile

Iata de ce femeia-Capricorn este femeia cea mai intimidanta din zodiac!

In viata

Exista un motiv pentru care capra care urca un munte este simbolul Capricornului. Acestea vor sa fie tot timpul cele mai bune in tot ceea ce fac si sa ajunga cat mai sus se poate. Nu sunt totusi echilibrate in viata: pentru ei doar un domeniu merge foarte bine. Daca au viata profesionala perfecta, nu au parte de iubire pe plan sentimental si invers. Femeia-Capricorn are o viziune de ansamblu asupra vietii ei si stie foarte bine ce are de facut pentru a-si indeplini aceste obiective. Toata aceasta siguranta poate fi intimidanta pentru multi dintre cei care roiesc in jurul Capricornilor.

In gasca de prieteni, Capricornul este umarul pe care sa plangi. Tot prietena-Capricorn iti va spune sa te aduni, daca viata ta este un dezastru, te va ajuta sa faci asta si tot datorita ei nu iti va mai parea reintrarea pe un fagas normal atat de grea. Va sti intotdeauna de ce ai nevoie, pentru ca are o intuitie extraordinara. Toti oamenii au nevoie in viata de un Capricorn care sa ii indrume pe calea cea buna, motiv pentru care este considerata cea mai buna prietena din zodiac. Nu are timp sa se intinda la discutii fara sfarsit. Ea rezolva probelemel scurt si la obiect si crede in timpul de calitate si nu in cantitate. Este stangace in dezvaluirea sentimentelor fata de cineva, motiv pentru care poate fi considerata rece ca gheata. Dar un prieten adevarat va sti sa aprecieze relatia cu un Capricorn.

In dragoste

Femeile-Capricorn sunt extrem de independente in general, iar pe plan sentimental se aplica foarte bine aceasta teorie. Poate fi considerata de barbati infumurata si poate deveni intimidanta o astfel de femeie pentru un barbat. Cel care ii face curte femeii-Capricorn va avea nevoie de mult timp pentru a o convinge sa-l lase in viata ei. Motivul pentru care femeia-Capricorn se lasa atat de greu este pentru ca are un suflet batran si stie sa invete din experientele altora, ferindu-si astfel inima de propriile suferinte.

Femeia-Capricorn este iubita ideala datorita fidelitatii ei si este, totodata, de cursa lunga. In general, relatiile de iubire cu un Capricorn dureaza pe viata.

CITESTE SI: Top 7 zodii care se indragostesc repede – afla cum sa le seduci

In pat

Exista teoria gresita cum ca femeile-Capricorn nu sunt atat de bune in pat, deoarece trateaza sexul cu aceeasi precizie cu care trateaza si afacerile. Dincolo de exteriorul rece, femeia-Capricorn se dezlantuie in asternut, devine amanta perfecta. Cu o conditie: sa creada in relatia si partenerul pe care ii are si sa corespunda proiectiilor ei pe plan sentimental. Atunci incepe sa iubeasca intens, si dupa ce a lasat garda jos, femeia-Capricorn ii ingaduie absolut orice partenerului.

 Sursa:unica