Cea mai mare companie de investiții din lume: Crypto monedele au o dezvoltare interesantă

Isabelle Mateos Y Lago, strateg șef la BlackRock, cea mai mare corporație de administrare a investițiilor cu active în administrare de 5,7 miliarde de dolari, a declarat că societatea păstrează crypto monedele sub observație atentă deoarece au o “dezvoltare interesantă”.

Într-o intervenție la Bloomberg Tv, oficialul BlackRock a spus că, deși crypto monedele nu constituie un “avantaj investițional” în prezent, progresul acestora este monitorizat cu atenție, deoarece “evoluează în mod clar foarte repede”.

Pe măsură ce praful se așază pe lovitura de 530 de milioane de dolari suferită de japonezii de la Coincheck, Mateos Y Lago nu are niciun motiv să renunțe complet la investiția în crypto monede.

Citește și: AVANTAJELE MODELULUI DE ROTUNJIRE ICO. ROCKETICO – VERIGA LIPSĂ A CRYPTO ECONOMIEI ACTUALE

“Deoarece interesul pentru crypto monede a persistat în ciuda acestor lovituri repetate”, a continuat ea, descriind cererea clienților pentru Bitcoin la BlackRock “în ciuda faptului că autoritățile de reglementare se trezesc și încearcă să ajungă la această nouă dezvoltare și treptat să elimine toate utilizările ilegale. Acest lucru înseamnă ceva important pentru mine. “

“Există o mulțime de modalități de a intra pe această piață! Întrebarea este, sunt în siguranță? ” Mateos Y Lago a continuat să vorbească despre oportunitățile de investiții în Blockchain și ICO, spunând că este “greu de stabilit o valoare justă” pentru acestea, pentru ca apoi să fie prezentată investitorilor obișnuiți.

Citește și: CUM SĂ CUMPERI MONEDE DIGITALE SAU CRYPTO MONEDE DE TIPUL IOTA, RIPPLE, STELLAR LUMENS, ETHEREUM SAU BITCOIN